Vinyasa joga retreat u idiličnom istarskom ambijentu

Updated

Pridružite se Nini Vukas, njezinom timu i grupi međunarodnih jogija od 4.-11. lipnja na ovogonišnjem Soul Temple retreatu. Od 2009. okuplja se fantastičan tim terapeuta, vegeterijanskih kuhara i asistenata koji je zadužen da Vaš joga odmor učini nezaboravnim iskustvom.

vinyasa, joga, istra

Grupa je smještena u predivno restauriranom posjedu iz 17.stoljeća okružen zelenilom i istarskim brdašcima u malom i tihom mjestu na jugu Istre u blizini Pule. Kuća ima bazen, saunu te unutarnji i vanjski prostor za vježbanje joge. U cijenu je uključen smještaj, obroci, dva joga sata dnevno te dva izleta.

Joga se vježba dvaput dnevno, jutro je rezervirano za nešto intenzivniji Vinyasa flow sljed, a popodnevni satovi posvećeni su laganijoj praksi i/ ili pranayami, meditaciji i pjevanju mantri. Svi obroci su zdravi, lagani i vegetarijanski a priprema ih Maja Kefeček Basta koja je izdala nekoliko kuharica te redovno vodi razne radionice kuhanja.

vinyasa joga, retreat

Tijekom tjedna organizirano je nekoliko grupnih izleta koja su uključena u cijenu, a ostatak slobodnog vremena možete provesti uz bazen, relaksirati se u sauni ili prepustiti stučnim tretmanima poput Thai joga masaže, klasične masaže, akupresure, abdomenalne masaže i drugih u sigurnim rukama Suzane Janković, jedne od prvih Thai joga terapeuta u Hrvatskoj koja ujedno vodi i razne edukacije Thai masaže i akupresure.

Za više informacija o retreatu saznajte na Vinyasa Yoga Retreat with Nina Vukas!