Ne propustite posljednji ovosezonski Ecstatic dance

Updated

Na zadnje Ecstatic dance putovanje ove sezone koje će se održati večeras, 7. lipnja vodi vas Agregat Sun. Pridružite se space safari družini koja vozi prema Suncu!

Ecstatic Dance je svjesni ples nastao u povezivanju s DJ kulturom i modernom elektroničkom muzikom. Svakoga puta drugi DJ svojim setom vodi transformaciju emocija kroz svoju muzičku viziju uz puno pažnje i senzibilnosti prema plesnoj grupi. Pozvani ste svi da doživite inspirativno, sigurno i sveto mjesto za ples, osjećaj slobode u samoizražavanju, oslobađanju vašeg uma i tijela, povezivanje sa sobom i drugima oko vas.

Smjernice za Ecstatic Dance:

Razlika od ostalih plesnih praksi:

DJ Agregat Sun
Muzički shaman, svjetski putnik, istraživač dubina i visna, avanturist. ljubitelj prirode i društva. Jedan od članova bivšeg Trip to Zion kolektiva i pokretača Duboko Toplo programa koje vodi na mistično muzičko putovanje planetom.

Njegov zvuk je fuzija oriental, ethno, arabic, psihodeličnog groove-a i organskih zvukova Južne Amerike, Azije, Afrike…zaklopite oči i prepustite se dubokom putovanju na koje će nas povesti naš osebujni ekstatični pilot.

https://soundcloud.com/agregat

IMPRO DANCE WARM UP by Vla Di Mira
Vladimira svoje plesno istraživanje započinje susrečući se sa suvremenim plesnim tehnikama. Od tada, kroz pokret, počinje razumijevati sebe i svoju okolinu. Najviše je privlači stvaranje kroz improvizaciju bez zadanih formi i okvira. Kontakt improvizaciju smatra svojom bazom i na tom području se educira i djeluje kao pedagog.

Kroz polusatno zagrijavanje veliku ćemo pažnju posvetiti dahu i njegovoj međuovisnosti s pokretom. Osvijestit ćemo naše tijelo te njegovu poziciju i kretanje u prostoru, kao i postojanje drugih osoba u našoj blizini. Kroz nekoliko suptilnih improvizacijskih zadataka dozvoliti ćemo našem tijelu da samo počne kreirati svoj jedinstveni pokret koji će vrlo brzo prerasti u ples vođen impulsima i vibracijama muzike.

Vla Di Mira

Vrijeme: 19 – 21h
Lokacija: Češka beseda, Šubićeva 20 (prva vrata lijevo u prolazu)
Kontakt: Nikolina, [email protected]
FB grupa: https://www.facebook.com/groups/371884870062422/

Prijava je isključivo preko ONLINE PRIJAVNICE:
https://goo.gl/forms/HOzDmQaYvBrdcL132

Preporučena donacija:
60 kn, za nezaposlene 40 kn
(ostavlja se u škrabicu pri dolasku)

Posjetite i FB event!

Foto: Ecstatic dance Croatia