Sretan život – Kundalini joga retreat

Updated

Od 18. do 21. srpnja održat će se Kundalini joga retreat – Sretan život na otoku Lošinju, u prekrasnom kampu Čikat.

Probudite svoju snagu i životnu radost kroz praksu Kundalini joge. Osjetite nezaboravno iskustvo povlačenja od svakodnevnog stresa i užurbanosti na ovom magičnom mjestu sa obiljem hladovine, čistim morem i uređenim plažama. Ovaj retreat pruža vam priliku da se odmorite od iscrpljujuće svakodnevice, regenerirate svoje srce i dušu, usredotočite se na ono što je važno; vaše zdravlje i stvaranje Sretnog života.

U životu ljudskoga bića ne postoji problem koje to isto biće ne može riješiti – to je Zakon života. Od rođenja skupljamo puno „smeća“ i iako ga volimo prikrivati finom odjećom i skupim mirisima, ta su iskustva još itekako s nama i djeluju na svaku našu odluku. Nije dovoljno okupati tijelo i namirisati ga – i podsvijest također treba okupati. Ovaj retreat je prilika za – kupanje.

Raditi ćemo velike zahvate, temeljita čišćenja podsvijesti i svakodnevice. Primijenit ćemo tisućama godina čuvane tajne tehnike Kundalini joge; zato budite spremni na promjene: dođite s hrabrošću, jer ste odlučili učiniti nešto doista veliko za sebe. Očistit ćemo podsvijest od svih inkarnacija, sve boli, tragedija, strahova, anksioznosti, ljutnje, depresije, ovisnosti.

Svi želimo iskusiti ljubav, sreću i ekstazu života – ali kako stići tamo? Kako život može dobiti novi sjaj? Pomaknimo se, krenimo, pomognimo sebi! Na ovaj retreat dobrodošli su svi bez obzira na prethodno znanje – jer Kundalini jogu može porakticirati svatko.

Na ovom retreatu ćete kroz podršku grupe raditi vježbe (asane), tehnike disanja, mantre (duhovne pjesme), ples i meditaciju, očistiti se od negativnih energija, otpustiti strahove, pohranjene boli, aktivirati svoju kreativnost, aktivirati hormone sreće, životnu radost, iscjeljenje, osjećati ćete se kao da ste ponovo rođeni.

Na ovaj retreat možete povesti i svoju obitelj, uključujući i kućne ljubimce jer kamp pruža puno mogućnosti za potpuni obiteljski odmor. Dok ste vi na putu svoje duhovne prakse, ostatak obitelji se može zabaviti mnogobrojim sadržajima koje pruža ovo jedinstveno mjesto.

O programu:

Program uključuje vježbanje Kundalini joge na otvorenom dva puta dnevno, te dva bogata vegetarijanska obroka (doručak i večera). Slobodno vrijeme predviđeno je za kupanje, šetnje, druženje.

Program:

Odlučite se za jedan od ponuđenih paketa:

  • Paket II – najam kućice za 4 osobe
    Smještaj u kućicama tipa „C“ za 4 osobe, jedna soba s francuskim ležajem, druga soba sa 3 zasebna kreveta – 1.350 kn po osobi + troškovi retreata i hrane 1.350,00 kn po osobi, SVEUKUPNO 2.700 kn po osobi

Uplata akontacije od 1.000,00 kn, najkasnije do 10. 6. 2019.

*Svaka dodatna osoba u sobi s francuskim ležajem (na primjer, vaše dijete ili partner) plaća samo boravišnu taksu i registraciju tijekom boravka. Boravišna taksa = 13,80 eur + registracija 4,80 eur = 18.60 eur

O smještaju:
Kampiranje budućnosti. Nove mobilne kućice nude luksuzni smještaj i predstavljaju revoluciju u turističkom kampiranju. Komfor i luksuz ne zaostaju za hotelskim što garantira zadovoljstvo boravka i najzahtjevnijim gostima, ali nezaboravan doživljaj čistog doticaja s prirodom je nadmašuje.

Kućice imaju prostrani dnevni boravak i potpuno opremljenu kuhinju, wc s kupaonicim, dvije spavaće sobe i natkrivenu terasu. Jedna spavaća soba je s bračnim ležajem (mogu spavati dvije osobe), a druga je s tri zasebna ležaja. Dnevni boravak i potpuno opremljena kuhinja omogućavaju pripremu dodatnih obroka ukoliko poželite, opremljena je perilicom posuđa, priborom za jelo i frižiderom sa dubokim zamrzavanjem. Dodatna oprema je satelitski program, klimatizacijski uređaj, natkrivena terasa, vanjska garnitura za sjedenje za šest osoba + 2 ležaljke. Ručnici i posteljina su uključeni u cijenu.

Više o smještaju možete pogledati na webu: https://www.camp-cikat.com/hr/mobilne-kucice.aspx?fbclid=IwAR07TnMNVbAr2v8mjm7SHnQhP7wCt0OSi7iucGjpiZ6LmHXJvgZ9se097Qk, kućice tipa “C”.

O kampu Čikat:
https://www.camp-cikat.com/hr/o-jadranka-kampovima.aspx

O voditeljici programa:

Sat Kriya Kaur (Ljiljana Valdec Horvat) licencirana je učiteljica Kundalini joge, te Multystile joge. Voditeljica je mnogobrojnih radionica, grupnih satova, a također radi i na osobnim tretmanima. Koristeći tehnike iz bogate tradicije Kundalini joge, tantru i tantričku numerologiju, pomaže ljudima da prevladaju svoje unutarnje blokade, da se bolje upoznaju i da postignu svoje snove. U svojem radu kombinira duboko razumijevanje ljudskog tijela i osjetljivo shvaćanje ljudskog srca.

Kroz više od 20 godina razvoja na mnogim duhovnim područjima stekla je veliko iskustvo u podučavanju i radu s ljudima na raznim područjima života. Njena je misija podijeliti praktičnu, modernu i katarzičnu tehnologiju Kundalini joge sa svima i omogućiti im da osjete sve njene benefite. Kundalini joga je čudesna praksa, prilagođena ljudima svih dobi, znanost o tijelu (zapravo 10 tijela), umu i cjelokupnom životnom iskustvu. Ona je poput priručnika za ljudsko življenje, nešto što mnogi od nas nikada nisu dobili, najbrži način za ublažavanje stresa, jačanje tijela i smirivanje uma – jednostavno ćete izgledati i osjećati se sjajno, bolje iskoristiti svoje vrijeme i energiju, uskladiti se za svojom sudbinom i ispuniti svoj najveći potencijal.

Sat Kriya Kaur je brižni učitelj koji teži ka tome da svaka praksa bude iscjeljivanje, izazov i radost. Predaje s velikom ljubavlju, milošću, ljubaznošću i suosjećanjem. Učila je i radila s velikim brojem renomiranih učitelja, a najveća inspiracija joj je njena duhovna učiteljica Dr. Guru Rattana, jedna od najvećih duhovnih autoriteta današnjice.

“Tvoj um je tvoj sluga, tvoje tijelo je tvoje vozilo, tvoja duša je tvoj dom. Ništa ne postoji izvan nas, sve je u nama.”

Informacije, prijave i rezervacije na email: [email protected] ili na 091 625 0251

Foto: positivelife.ie/camp-cikat.com