Provedite jogijski vikend na Mrežnici!

Updated

Prije nego što spakirate kofere i otputujete prema morskoj obali, provedite jedan opušten, razigran i veseo jogijski vikend u prirodi! Učitelji OM joge vode vas na obalu Mrežnice, gdje ćete se uz šum rijeke i cvrkut ptica, okruženi zelenilom i netaknutom prirodom, regenerirati i zaboraviti na gradsku vrevu.

mrežnica, joga

Okusite dražest ljeta i prije nego što se ono stvarno dogodi, omirišite travu, udahnite šumu i zavibrirajte prirodnu radost svojeg bića! Osvijestite moć sadašnjeg trenutka, povežite se sa zemljom po kojoj hodate i tijelom u kojem živite.

Za vikend 6. i 7. srpnja učiteljice OM joge  vode vas na nezaboravan izlet na Mrežnicu, gdje će se uz šum rijeke i cvrkut ptica, okruženi zelenilom i netaknutom prirodom, družiti uz jogu, meditaciju, znanje i finu hranu! Spavat će se u drvenim kućicama ili šatorima, zajednički se kupati u rijeci, dijeliti znanje i – zajedno odmoriti dušu i tijelo. Ovaj je vikend zamišljen kao odmor i uživanje, dijeljenje radosti u prirodi, opušteno druženje uz vodu, vatru, zrak i zemlju. Oba dana će se prakticirati joga, pranayama, meditacija, puno se smijati, mantrati, paliti vatra i u njoj izgarati svoje viškove… i još mnogo toga!

Povedite prijatelje, ljubavnike, djecu i kućne ljubimce, jer u jogijskom kampu ima mjesta za sve nas!  Ponesite hranu, svi zajedno ćete međusobno dijeliti i isprobavati veganske delicije koje ste ponijeli sa sobom. Ponesite i kupaće kostime, ali i toplu odjeću i opremu za spavanje (vreću, dodatnu dekicu) jer kućice nisu opremljene posteljinom. Ponesite lampicu za navečer i ponesite vlastiti pribor za jelo.  tuševe, toalete i pitku vodu.

Donacija uključuje:

Ovo je vegansko okupljanje i molimo da poštujete načela prehrane bez životinjskih namirnica.

Samo kompletna uplata jamči mjesto (molimo za razumijevanje, jer moramo unaprijed znati točan broj sudionika zbog rasporeda spavanja). Ukoliko bude loše vrijeme, vikend se otkazuje, a uplaćeni novac vam se vrača.

Molimo uplatite svoju donaciju u studiju OM joge na adresi Andrije Žaje 10.

*** Prijevoz nije uključen ali uvijek se nađe mjesto više u autu, stoga nemojte da vas prijevoz obeshrabri. Javite se za dogovor na mailove: [email protected] ili [email protected]

Donacija:
350 kn za ranije uplate do 1.07.2019.
400 kn za kasnije uplate