Radionica: Jogijske tehnike čišćenja organizma

Updated

U subotu, 5. ožujka održat će se vrlo korisna radionica ‘Jogijske tehnike čišćenja organizma’ na kojoj možete naučiti sve o osnovnoj higijeni svakog jogija.

12718297_458940524296020_2753337656670850639_n

Čisto i protočno tijelo jedan je od osnovnih preduvjeta zdravlja, kako fizičkog tako i mentalnog. Ova radionica nudi nam osnovno znanje o jogijskim tehnikama čišćenja tijela i jogijske upute za proljetni detoks. Uistinu, ovo znanje je od osnovne važnosti za svakog praktikanta joge kao i za sve one koji žele biti zdravi i poletni.

Nakon duge zime, upravo proljeće je idealno razdoblje za čišćenje organizma. Naš organizam često treba probaviti nepodobnu hranu, toksine iz okoliša, a stres i ubrzani način života stvaraju samo dodatne disbalanse. Prvi pokazatelji potrebe za čišćenjem tijela su umor, letargija, loše raspoloženje, loša probava. Ako se tome ne prida potrebna pažnja tijelo počinje razvijati bolest. Kriye čiste tijelo i preventivno djeluju na pojavu raznih bolesti. Svaki čovjek, bavio se jogom ili ne, profitirao bi poznavajući jogijske kriye.

Prakticiranje kriya nudi mnoge dobrobiti – iz tijela se uklanjaju toksini i višak sluzi, balansiraju se doshe, tijelo postaje općenito zdravije i prohodnije za suptilan tok energije. Praksa asana i pranayame postaje lakša i učinkovitija.

Više o radionici i cijenema saznajte na Jogijske tehnike čišćenja organizma!