Dvotjedni jutarnji detox u studiju OM joge

Updated

U ponedjeljak, 26. lipnja počinje novi jutarnji ciklus u studiju OM joge koji će vas potpuno pročistiti i pomoći da zakoračite u ljetnu sezonu lagani, nasmiješeni i puni volje!

detox

Dvotjedni jutarnji detoX nije zamišljen kao puko prakticiranje joge u ranim jutarnjim satima, već ćemo tijekom tog perioda dobiti precizne upute za prehranu i ponašanje te podršku grupe koja zajedno plovi izazovnim morima promjena.

Cilj ovog ciklusa jest izazvati sebe na promjenu, dati si slobodu i pružiti samome sebi toliko ljubavi da smo u stanju doista iz sebe izbaciti višak otrova – iz hrane, okoline, misli, akcija. Svakodnevna praksa drevnih jogijskih tehnika čišćenja organizma pomoći će vam u svim vašim namjerama, a ciklusi asana koje će se prakticirati podržat će vaše tijelo, organe, endokrini sustav i um u namjeri da se doista očistimo.

Preporučena prehrana koja će se primjenjivati tijekom ovog ciklusa isključit će iz naše svakodnevice nevidljive otrove koje svakodnevno unosimo – prvenstveno namirnice koje nas umaraju, zbog kojih nemamo volje za pokretom, koje nam mute um i blokiraju tijelo.

Svakog jutra započet će se praksom tehnikama disanja (pranayama), tehnikama čišćenja (kriyama), nastaviti ciklusima asana precizno usmjerenim na detoksifikaciju tijela (asane) te završavati meditacijama. Nakon jutarnje prakse osjećat ćete se radosno, revitalizirano i potpuno spremno za novi dan i novu sezonu!

Voditeljice ciklusa su Nina Levačić i Sanja Hrvoić, učiteljice joge i voditeljice studija OM joge.

Donacija iznosi 270 kuna za rane uplate do 24. lipnja, a 320 kuna za kasnije uplate

Prijave su obavezne, jer je broj sudionika ograničen – molimo ispunite obrazac koji se nalazi na linku: https://om.com.hr/vijesti/16-radionice/84-ljetni-jutarnji-detox