Za vikend ne propustite PiknikOManje!

Updated

U subotu, 28. srpnja na zagrebačkom Jarunu održat će se PiknikOManje – jednodnevni izlet u prirodu na koji vas vodi OM joga! Pronašli su mjesto koje je toliko lijepo da ćete očekivati da vile iskoče iz zelenila i zaplešu vilinski ples.

priroda, joga, pranayama, sankalpa

Plan je okupiti se u 8 sati na ulazu u Jarun, u ulici Hrgovići. Od tamo laganom šetnjom od 40-tak minuta doći ćete do zelene shale. Najprije će se hodati uz jezero, a onda kroz predivnu vilinsku šumu iz koje se izlazi na livadu gdje ćete se družiti i raditi svoju jogijsku praksu. Meditirati će se i povezivati se s prirodom, okusiti ćete jogijske tehnike disanja i raditi pranayamu, te potom uroniti u aromatični flow Vinyasa joge.

Nakon prakse slijedi druženje na dekicama uz doručak. Klopu sami donosite, pa ispecite kekse, kolače, ponesite sendviče, krekere, salate, voće… sve što vam se svidi, jedino pazite da namirnice nisu životinjskog podrijetla. Šetat ćete po vilinskoj šumici i pronaći svoje stablo. Razmjenjivat će se recepti, pričati o jogi i životu ili jednostavno možette samo ležati na travi i odmarati dušu.

Nakon druženja će te se jogijski relaksirati uz duboku tehniku Joge Nidre, pa smislite svoju „sankalpu“ – namjeru koju ćete uz ovu drevnu tehniku i ostvariti!

Ponesite sa sobom prostirke, hranu i vodu, dekicu i nasmijano lice za jogijsko druženje u prirodi!

PiknikOManje vodi Sanja Hrvoić, a donacija je 90 kuna.

Obrazac za prijavu nalazi se na stranici OM joge!