Vikend joga retreat u Fužinama

Updated

Pridružite se trodnevnom jogijskom povlačenju, u organizaciji Verbasana yoga studija iz Zagreba, u prekrasnim Fužinama, od 12-14. travnja 2019.

Očekuju vas šetnje šumom, tri ukusna vegetarijanska obroka dnevno, dnevni program joge, meditacije, pranayame i Acro joge. Vikend joga retreat je namijenjen svima koji se žele opustiti i napuniti baterije te provesti vrijeme u miru i prirodnim ljepotama Fužina.

verbasana, joga retreat

Program uključuje: 

Voditelji:

Izabela Marić, predana jogini, certificirana učiteljica joge RYT200, u tijeku RYT600, indolog, osnivačica i voditeljica Verbasana yoga studija u Zagrebu, podučava Ashtanga jogu, Vinyasu Flow, Prenatal jogu, Kids jogu, organizator joga retreata i Yomad festivala.

Svemir Vranko, učitelj meditacije, zvukoterapeut, u tijeku RYT600 za učitelja joge, pokretač Chakra dance joga metode i Yomad festivala, suosnivač Verbasana yoga studija u Zagrebu, podučava Jogu za kralježnicu, Kids jogu, plesne i terapeutske radionice, satove pranayame i meditacije, glazbenik, terapeut.

Vanja Ilisić, certificirana učiteljica joge RYT200, u tijeku RYT500, osnivačica i voditeljica joga studija Šareni slon u Varaždinu, podučava Ashtangu, Vinyasu, Acro jogu, Jogu za kralježnicu, Kids i Prenatal jogu. Aktivan je penjač, planinar, pokretač programa za Terapijsko penjanje.

verbasana joga

U cijenu su uključeni:

Detaljan program:

Petak

Subota

Nedjelja

Cijena: 1399 kuna
Early bird do 15. veljače: 1199 kuna

Broj mjesta je ograničen tako da je unaprijed potrebno rezervirati svoje mjesto uplatom od 400 kuna na žiro račun Verbasana udruge.

Kontakt:
00385 (0) 915257299
email: [email protected]

Pridružite se na Facebook grupama:
Verbasana Yoga: http://www.facebook.com/izabela0608?fref=ts
Yomad – Yoga, Music & Dance Festival: https://www.facebook.com/groups/575701512475588/

Pozovite prijatelja na retreat putem Facebook eventa!