Trodnevni transformativni joga retreat

Updated

Osjećate da bi vam dobrodošao predah od užurbane svakodnevnice? Želite vikend posvetiti sebi, uronjeni u prekrasnu prirodu? Želite naučiti jednostavne tehnike opuštanja koje možete prakticirati i sami kod kuće?

Dobrodošli ste na trodnevni transformativni retreat koji će se održati od 25. do 27. listopada u prekrasnoj prirodi Moslavačke slatine, nadomak Zagreba.

barbara jukopila, tina paleka

Sigurno mjesto s dvije iskusne joga učiteljice koje će vam pomoći da se dubinski regenerirate i steknete nove uvide u sebe i svoju joga praksu, ili kao početnik – otkrijete jogu i njene vrijedne tehniku za poboljšanje kvalitete življenja.

Sa praksama meditacije, pranayama, asana, novim terapeutskim znanjima otpustiti ćete osjećaj napetosti, stagnacije, izoliranosti, nedovoljnosti i otvoriti vrata miru, jednostavnosti, užitku i prisutnosti.

Zajedno možete razviti osjećaj otvorenosti i snage uzemljenog postojanja.

Program

1.dan:

2.dan:

3.dan

Trodnevni transformativni retreat u kojem se otvaramo sami sebi i otkrivamo princip ugode kao bazu zdrave joga prakse i osobnog rasta. Ukoliko vam je dosta juriti za boljim ja ili jednostavno želite odmoriti duh i tijelo i regenerirati se, osjećajući prihvaćanje za sve što jeste, ovo je retreat za vas.

Meditativnom i tjelesnom praksom ulazit ćete u prostor tišine, u prostor prisutnosti unutar tijela.

Možemo živjeti svoj život obojan tehnikama ugode, jednostavnosti i integriteta u skladu sa svojom prirodom, vrijednostima i tijelom.

Uključeno:

Lokacija:
1 sat vožnje automobilom od Zagreba, svega 50 km istočno od Zagreba
Adresa: Put kroz selo 3 c, Moslavačka Slatina, Popovača

Plaćanje: 1500 kn po dolasku, mjesto se osigurava uplatom nepovratnog pologa od 500
Rezervirajte svoje mjesto mailom: [email protected], [email protected]

O Barbari:
Barbara je certificirana učiteljica yoge (YT 200) koja je svoju obuku završila 2014. u GaiaYoga školi, gdje trenutno završava naprednu 500-satnu obuku. Uz to je i certificirana učiteljica prenatalne joge (GaiaYoga RPYS) te certificirana učiteljica Shakti joga meditacije. Za svoje prve joga korake zahvaljuje Sandri D. Bianco, Marcu Biancu, Ani Pavlaković, Ivi Mertić, Andrei Vidas i Snježani Nini Vukas. Od 2010. predano i sa srcem vježba dinamične stilove, a znanje produbljuje pohađanjem radionica svjetski priznatih učitelja kao što su Neil Barker, Javier Castro Alonso, David Swenson, Sonja Rzepski, Sunil Sharma, Kamal Sigh, Swami Suryananda, Jadranko Miklec… 2014. godine zaljubljuje se u Bowspring stil te se od tada redovno usavršava na radionicama i učiteljskim intenzivima pod vodstvom osnivača Desi Springer i Johna Frienda.

Za Barbaru je joga danas puno više od fizičke vježbe asana. To je način življenja koji podučava i dijeli s drugima. Važan dio njezine osobne prakse su vježbe disanja (pranayama) i meditacija, koju prakticira pod mentorstvom Anande Vdović, s kojom 2018. završava i edukaciju za učiteljicu meditacije.

O Tini:
Tina je certificirana učiteljica joge (RYT 200) sa obukom završenom pri GaiaYoga školi, gdje pohađa i 500-satnu obuku. Pohađa 600- satnu obuku kod Jadranka Mikleca. Diplomirana je psihologinja, te educirana u području Thai yoga masaže, te Thai akupresure. Od 2008. posvećena redovnoj jogičkoj praksi, zahvalna svojim prvim učiteljima Sandri D. Bianco, Marcu Biancu, Ani Pavlaković, i Snježani Nini Vukas. Podučava jogu od 2012. godine, s naglaskom na sporiji ritam Vinyase, te restorativnu jogu. Prakticira dinamične stilove joge, te vedsku jogu, obogaćujući znanje učenjem od vrhunskih učitelja kao što su Jadranko Miklec, David Swenson, Gabrijela Božić, Twee Merrigan, Javier Castro Alonso, Desi Springer, John Friend, te Stu Girling.

Od prvotne uronjenosti u postignuće asana, dolazi do istinski terapeutskog dijela prakse – samopromatranja, te posljedično – otvaranja užitku. Postepenom, redovnom praksom joge, uz svjesno samopromatranje, podržava mijenjanje ukorijenjenih obrazaca i ograničavajućih uvjerenja, birajući zdravo uživanje u sebi i životu. Upravo to je ono što je veseli kao učitelja (i trajnog učenika) joge – prenošenje i korištenje alata za kvalitetnije i autentičnije življenje.

Posjetite i FB event https://www.facebook.com/events/515902682536736/

Foto: Sanjin Kaštelan