Trodnevna Kundalini radionica sa Amanbir Singhom

Updated

Sljedećeg tjedna od 23. – 25. svibnja održava se Kundalini radionica na kojoj će gostovati učitelj iz New Yorka – Amanbir Singh, certificirani učitelj kundalini joge sa desetogodišnjim iskustvom.

Amanbir Singhom, kundalini radionica

Svaki dan kroz teoretski i praktični dio obrađivat će se po jedna tema. Prvi dan, u ponedjeljak tema je ‘Samoiscjeljenje u doba Vodenjaka’ – rješavanje raznih bolesti i disbalansa, točke meridijana koje koristimo u izvanrednim situacijama samoiscjeljenja, dijetalne preporuke koje mogu pomoći u ozdravljenju.

Tema drugog dana radionice je ‘Svjetlosno tijelo; jogijska i energetska anatomija’– govorit će se o mudrama za energiju i mozak, fiziološkim koleracijama s energijama u tijelu, vitalnoj esencij našeg sustava i dublje razumijevanje energetskih kanala, glavnih energetskih centau tijelu.

Posljednji dan radionice tema je ‘Energetika Asana’ – tu će se govoriti o dubljem shvaćanju našega tijela u kontekstu elemenata, energetskih centara i fiziologije, kako pravilno i sigurno raditi osobnu praksu.

Ukupna preporučena donacija za radionicu je 210 EUR. Moguće je doći i na jedan segment ili više njih, cijena po segmentu je 40 EUR.

Na ovu radionicu su dobrodošli svi praktikanti joge bez obzira na nivo znanja, te je ujedno i dio programa za polaznike Tečaja za Učitelje Kundalini Yoge u okviru škole Kundalini Rising, pod vodstvom dr.Guru Rattane, za Yoga Alliance certifikat.

Joseph Amanbir Singh je magistar znanosti orjentalne medicine sa bakaloratom znanosti kao inženjer. Joseph je savjetovao mnoge ovih zadnjih deset godina putem astrologije i numerologije na temu zdravlja, osobnih veza, karijere i životnih izbora. Inspiriran bogatstvom istočnjačke medicine, kundalini joge, meditacije i astrologije, Amanbir upotrebljava svoje iskustvo i duboke uvide kako bi usmjerio svakoga zasebno prema postizanju zdravlja i sklada.

Detaljne informacije o radionici saznajte na Joseph Amanbir Singh, Kundalini Yoga Workshop.