Svjetski dan joge na Bundeku

Updated

Ususret Svjetkom danu joge koji se obilježava prvog dana ljeta, Škola za učitelje Kundalini Yoge prema učenju Yogi Bhajana organizira susret na Bundeku u nedjelju, 19. lipnja koji će početi u 10 sati. Najprije će se održati sat Kundalini Yoge uz Gong meditaciju, a zatim i Gong zvučna kupka. Planirano vrijeme trajanja je do 13 sati, a sve što trebate je udobna odjeća, prostirka i po mogućnosti jastučić. Ulaz je slobodan za sve!

silvana leskovar

Školu ujedinjuju Gong Centar Prema Vama i Kundalini joga centar Sat Amrit jer je gong kupka idealan pratitelj kundalini joge, a voditeljice programa su Cornelia Burić (Centar Sat Amrit) i Silvana Leskovar (Gong Centar Prema Vama).

Na Bundeku također u nedjelju od 9 do 10 sati možete vježbati besplatnu jogu koju vode mladi učitelji s poligona za učenje joge YogaPRO, iz studija OM joge.

OM joga već niz godina tijekom ljetnih mjeseci organizira besplatne satove joge za sve zainteresirane jogije u parku Bundek, stoga pridružite se prvom, ovogodišnjem, nedjeljnom jogijskom opuštanju i relaksiranim satovima.