Svaku nedjelju: Proljeće u Maksimiru

Updated

Tokom proljetnih nedjeljnih popodneva, u Maksimiru će se potpuno besplatno održavati satovi joge, holističkih vježbi, meditacija, disanja, svjesnog hodanja šumom, energetskih vježbi koje uključuju rad na svim razinama našeg bića, otvaranje protoka u nama, kreativnosti, vitalnosti i sreće.

proljeće u maksimiru

Prijave nisu potrebne, svo druženje odvijati će se u mirnoj i ugodnoj atmosferi u kojoj će biti interesantno sudjelovati, spontano upoznavati druge ljude, otkrivati zadovoljstva i spokoj koji iz takvih susreta prirodno proizlazi. Zamišljeno je kao susret svih bića dobre volje, koji žele dijeliti zanimljive trenutke u prekrasnom parku sa ostalima koji se pridružuju.

Nekoga više privlači intenzivniji pokret pa će vježbati jogu na čistom zraku, pod nebom, okružen šumom – netko će željeti sa sugrađanima (i šire svakako) mirno provesti nekoliko trenutaka u meditaciji uz jezero ili u praksi svjesnog disanja.

Oni koji vole sve blagodati šume i šumskih puteljaka obasjanih suncem i zelenilom, uputit će se na istraživanje istih, sa grupom koja kroz kontemplaciju upija svo blaženstvo prirodne energije kojom smo obilno darovani. Bosonogo hodnje čim zemlja upije malo topline!

Sve koji žele sudjelovati u kreiranju zanimljivog sadržaja potiče se da se svojevoljno jave i obogate događaj svojom energijom, znanjem i ljepotom, svakako… (različiti stilovi vježbi za tijelo/um/duh ili muzičari sa gongom, hang drumom, nekom umiljatom frulom, harfom, dapače – a onda i umjetnici, performeri razni, itd… – ako ih znate, javite im da nam se pridruže!)

Cijeli događaj  te termine i plan programa saznajte putem Facebook eventa!

Ovu lijepu inicijativu osmislio je www.rainbowgarden.space.

 

Foto: Rainbow Garden