Studio One podiže ljestvicu joga školovanja u Hrvatskoj

Updated

Voliš jogu, želiš produbiti svoje znanje i praksu? Zbunjen si brojnom ponudom joga škola i certifikata na tržištu? Želiš certifikat s kojim možeš podučavati jogu s koferom u ruci po cijelom svijetu, ali i u svakom kutku lijepe naše?

studio one split, certifikat, joga učitelji

Studio One, pod vodstvom joga učitelja mr. sc. Damira Božinovića, prvi put u Hrvatskoj vrši upise za školu joge koja vam omogućuje stjecanje dva certifikata.

Ovo je prva škola u Hrvatskoj koja je ujedinila:

• certifikat od Ministarstva znanosti i obrazovanja koji se upisuje u radnu knjižicu.
• certifikat od strane svjetske organizacije Yoga Alliance koji je priznat svugdje u svijetu.

U tijeku su upisi za Split i Zagreb. Škola počinje u 9. mjesecu u Zagrebu, a u 10. mjesecu 2018. u Splitu.

Trajanje: 12 vikenda tijekom godine + redovita praksa u jednom od studija joge.

Školarina: Školarina iznosi 8.800 kuna koja se može platiti jednokratno obročno ili u ratama 9.500 kuna.

Upisi ili informacije: Za postupak upisa u Školu i detaljnije informacije, kontaktirajte na [email protected] ili na 098 771 026. Više pročitajte na www.yogasplit.com ili https://www.facebook.com/events/1593564684105327/.

Voditelj programa:

Dugogodišnji učitelj i praktikant joge mr. sc. Damir Božinović. Damir je rođen 1977., dugogodišnji učitelj i praktikant joge. Jogu podučava deset godina, a prakticira ju svakodnevno od 1998. g. Damir se zaljubio u jogu u svom prvom susretu s njom i od tada je prakticira i prenosi drugima s ljubavlju. Nakon toliko godina u jogi, stekao je veliko iskustvo kako jogu na najbolji način približiti svim ljudima bez obzira na dob i trenutno tjelesno stanje. Damir je godinama voditelj Hatha Yoga Teacher Traininga u Splitu i Zagrebu. Svoje znanje je produbio surađujući godinama s učiteljima izvorne hatha joge temeljene na Biharskoj školi iz Indije.

Upisom u školu, studiranjem joge te stjecanjem diplome za joga učitelje mijenjate svoj život na bolje, bez obzira činite li to za sebe ili želite podučavati druge.