„Smanjimo Otpad Sad!“ SOS Izazov OM joge

Updated

Jogijska zajednica se s entuzijazmom i veseljem pridružuje ekološkoj akciji adidasa i Parley for the Oceans: osvještavamo problem plastičnog otpada i učimo kako smanjiti otpad u oceanima i svjetskim vodama. Ova je akcija izuzetno bitna za cijelo čovječanstvo i hitna – a rješenje kako pomoći vrlo je jednostavno i svima nama na dohvat ruke. Potićemo vaše znanje i volju kako biste krenuli smanjivati svoj otpad odmah!

izazov om joge, plastika, problem otpada

Zagrebački studio OM joga daje svoj obol ovoj akciji s velikim veseljem, jer kad su čuli da je adidasova kolekcija Parley napravljena od reciklirane plastike izvučene iz mora, da su genijalne kreacije Stelle McCartney napravljene od recikliranog papira… podržali su ovu akciju svim sredstvima – a prvenstveno veselim i edukativnim Izazovom OM joge! Jer recikliranje starog otpada i smanjivanje novog temelj je za sretan suživot s našom Majkom Zemljom.

Pozivamo jogijsku zajednicu da se pridruži ovom Izazovu i podijeli ovaj post na svojim profilima kako bi ovaj cilj dopro do što većeg broja ljudi. Dobro je znati da se i adidas Runnersi okupljaju diljem svijeta i trče za čiste oceane – jer i naša trkačka zajednica adidas Runners Zagreb starta u subotu 7. srpnja u parku Maksimir, na 5 km dugoj trci simboličnog naziva Run for the Oceans u kojoj adidas za svaki prijeđeni kilometar donira 1$ u borbu protiv plastike. Jogiji-trkači, evo još jedne prilike da pokažete svoj stav protiv plastike!

Petodnevni Izazov OM joge bit će opet superzanimljiv i ludo zabavan, ali i vrlo koristan, jer ćemo svi zajedno istražiti najzgodnije načine i podučiti kako koristiti manje plastike u našim domovima! Recikliranje jest silno važno, a još važnije je stvarati što manje otpada – pogotovo plastičnog. Stoga naoštrite svoje asane, pratite profile @omjoga i @ines_juki te @adidashrvatska jer – izazovna veselica kreće u subotu 7. srpnja, kad i naši trkači!

Najentuzijastičniji sudionici biti će nagrađeni elegantnim metalnim bočicama za vodu iz Adidasove kolekcije Parley.

Vidimo se u subotu na Instagramu! <3

Više o problemima otpada pisali smo nedavno, a tekst možete pročitati ovdje https://udahni.com/problem-otpada-i-zero-waste-pokret-u-hrvatskoj/.