Ranojutarnji detox ciklus

Updated

Novi jutarnji ciklus u studiju OM joge koji traje od 8. travnja do 18. travnja potpuno će vas pročistiti i pomoći vam da zakoračite u proljeće nasmiješeni i puni volje!

Jutarnji detox traje 11 dana i nije zamišljen kao puko prakticiranje joge u ranim jutarnjim satima, već će se tijekom tog perioda dobiti precizne upute za prehranu i ponašanje te podršku grupe koja zajedno plovi izazovnim morima promjena.

jutarnji detox, om joga

Cilj ovog ciklusa je izazvati sebe na promjenu, dati si slobodu i pružiti samome sebi toliko ljubavi da smo u stanju doista iz sebe izbaciti višak otrova – iz hrane, okoline, misli, akcija. Svakodnevna praksa drevnih jogijskih tehnika čišćenja organizma pomoći će nam u svim našim namjerama, a ciklusi asana koje ćemo prakticirati podržat će naše tijelo, organe, endokrini sustav i um u namjeri da se doista očistimo.

Preporučena prehrana koja će se primjenjivati tijekom ovog ciklusa isključit će iz vaše svakodnevice nevidljive otrove koje svakodnevno unosimo – prvenstveno namirnice koje vas umaraju, zbog kojih nemate volje za pokretom, koje vam mute um i blokiraju tijelo.

Svakog jutra počet će se praksa tehnikama disanja (pranayama), tehnikama čišćenja (kriyama), nastaviti ciklusima asana precizno usmjerenim na detoksifikaciju tijela (asane) te završavati meditacijama. Nakon jutarnje prakse osjećat ćete se radosno, revitalizirano i potpuno spremno za novi dan i novu sezonu!

Donacija:
270 kn za rane uplate do 4. travnja
320 kn za kasnije uplate

Broj sudionika ograničen, pa na vrijeme rezervirajte svoje mjesto!

Obrazac za prijavu nalazi se na stranici OM joge.

 

Foto: Monika Šipuš