Radionica sa jogijskim pomagalima u OM jogi

Updated

U subotu, 18. lipnja od 10 do 12.30 sati u studiju OM joge će se održati radionica na kojoj možete poboljšati svoju jogijsku praksu uz pomoč trikova i savjeta za korištenje pomagala.

Na ovoj radionici naučit ćemo trikove i savjete kako iskoristiti jogijsku ciglu, bilo da ste početnik ili iskusan praktičar.

Ciglu, remen i druga jogijska pomagala koristimo obilato u počecima prakse, kao i kad imamo limitiranu mobilnost, ali i nakon godina redovite prakse ona nam pomažu da uđemo u napredne položaje ili u asane koje – unatoč iskustvu – ne izvodimo dovoljno precizno ili želimo u njih ući dublje.

Pomagala daju mogućnost da bez rizika od ozljede uđemo u zahtjevne pozicije, omogućuju nam anatomski ispravan i siguran položaj, pa uz njih možemo eksperimentirati sa svojim granicama i iskušavati asane koje još ne možemo sami izvesti.

Ciglice su omiljen alat svakog jogija, jer se koriste za otvaranje blokiranih dijelova tijela (ramena, kukovi, gornji dio leđa) kao i za uvođenje u vrlo duboke položaje.

Ideja jogijskih pomagala je da svako tijelo, bez obzira na predispozicije, trenutno stanje ili eventualne povrede može izvesti asanu pravilno i sigurno.

Za uplate do sutra, 15. lipnja donacija iznosi 70 kuna, a za kasnije uplate 90 kuna!

Za prijave na ovu radionicu posjetite Poboljšajte svoju praksu – uz jogijska pomagala.