Radionica: Postanite instruktor joge smijeha

Updated

U zagrebačkom centru Chilloutka, 29. i 30. travnja, održava se radionica naziva Postanite i Vi instruktori joge smijeha.

Joga smijeha se bazira na činjenici da se svatko može smijati bez razloga, ne oslanjajući se na humor, šale ili viceve.
Znanstveno je dokazano da tijelo ne prepoznaje razliku između pravog i odglumljenog smijeha, imamo podjednake dobrobiti na fizičkom i psihičkom nivou.

Joga smijeha je kombinacija vježbi disanja i vježbi smijeha. Radi se u grupi, održavajući kontakt očima se rade vježbe smijeha koje potiču razigranost kao kod djeteta, i to vrlo brzo postaje opušten, prirodan i oslobađajući smijeh.

Ovaj seminar je namijenjen svima koji žele ovaj pristup uklopiti i koristiti kao dodatak vlastitoj praksi. Isto tako, namijenjen je i onima koji bi se voljeli osjećati lakšima, opuštenijima u svakodnevnim situacijama i koji bi voljeli usavršiti vještine samoizražavanja, te ojačati samopouzdanje i osloboditi kreativnost.

Voditeljica seminara je učiteljica joge smijeha Maja Dobrila Vukša. Seminar uključuje dva dana intenzivnog treninga, skriptu i međunarodni certifikat.

Po završetku seminara dobivate međunarodni certifikat koji Vam omogućava kreiranje i vođenje vlastitih radionica joge smijeha i pokretanje svog kluba smijeha.

Informacije i prijave šaljite u inbox Mama Maja ili na mail [email protected].