Radionica: Partnerska joga

Updated

U subotu, 18. ožujka u studiju OM joga održat će se radionica ‘Joga s rekvizitom: Partner’. Ovo nije radionica Acro joge, već radionica na kojoj učimo koristiti svoje tijelo – i tijelo druge osobe – na način koji će nam pomoći da svjesnije i kvalitetnije prakticiramo jogu.

partner joga

Na ovoj radionici uskladit ćete srca i raditi asane u paru te na taj način ući dublje i jasnije u jogijske položaje, uz mnogo veću stabilnost i veću svjesnost o tijelu i samom položaju koji izvodimo.

Asane se izvode u kontaktu s partnerom, što vodi do stabilnijeg i pravilnijeg izvođenja položaja: partner nas pridržava i daje nam oslonac te nam tako pomaže ući dublje u položaj – jer se nećemo zaustaviti tamo gdje inače stanemo kad vježbamo sami, već ćemo pustiti da nas partner nježno i sigurno uvuče u veće dubine joge (kao što to i inače u životu radimo).

Tjelesni kontakt ima opuštajuće djelovanje na živčani sustav te se brže opuštamo i prepuštamo praksi joge, stoga ona postaje učinkovitija i intenzivnija.

Radionica počinje u 10.30 sati, a donacija je 80 kuna za uplate do 15. ožujka, nakon – 100 kuna.
Prijave su obavezne, a obrazac za prijavu ispunite na linku: https://www.om.com.hr/vijesti/16-radionice/58-joga-s-rekvizitom-parner

Foto: Ivana Benčić