Radionica ‘Intro in Mysore’ u Tara Centru

Updated

U nedjelju, 18. rujna u Tara Centru će se održati radionica ‘Intro in Mysore’ što će ujedno biti i uvod u nove joga satove Mysore stila koji će se održavati u navedenom centru.

tara centar, radionica, mysore, joga

Na radionici će se objasniti kako Mysore sat funkcionira, zašto vam je ostavljeno toliko vremena, kakav je protokol, koje su dobrobiti Mysore vježbanja, a moći ćete praktično vidjeti i probati kako izgleda Mysore stil vježbanja.

Mysore je izvorni, najtradicionalniji način vježbanja Ashtanga Vinyasa joge. Naziv je dobio po gradu Mysore-u u Indiji u kojem je ovaj sustav nastao te se počeo širiti po svijetu. Na Mysore satu, samostalno vježbate Ashtanga niz u ritmu vlastitog daha. Ne morate se prilagođavati grupi, već se možete apsolutno skoncetrirati na svoje vježbanje, dah… nije potrebno predznanje, učitelj vam sve pokaže i objasni. Učitelj vam pomaže kod novih asana, ispravlja vas, asistira te vam je podrška u vašem vježbanju.

Ovi satovi su pogodni kako za napredne vježbače tako i za apsolutne početnike jer učitelj objašnjava svakome posebno redosljed asana.

Novi termini Mysora biti će utorkom i nedjeljom od 16.30 do 18.45 sati, a uz vas će biti učitelji joge Marina Šarčević i Juraj Ljubić .

Prijave za radionicu su obavezne putem maila: [email protected] , a cijena radionice iznosi 30 kuna.
Tara Centar nalazi se na adresi Aleja pomoraca 23, 17 kat.