Proslavite ljetni solsticij na Soulfest Retritu 5 Elemenata

Updated

U rovinjskoj Five Elements kući se od 17. – 22. lipnja održava Soulfest Retrit 5 Elemenata.
Proslavite ljetni solsticij na njemu svojstven način, slaveći prirodu i na taj način obilježavajući izmjenu godišnjih doba.

Svaki dan moći ćete se posvetiti jednom elementu kroz jogu, meditacije, predavanja, bubnjanje i ples. UN je nedavno ljetni solsticij proglasio danom joge i zato će osim večernjeg šamanskog programa biti i jutarnji jogijski program.

Njihova će poveznica biti upravo pet elemenata jer se joga i bazira na toj filozofiji. S druge strane dva solsticija i dva ekvinocija su drevne civilizacije odavno posvetile elementima. Prvi bogovi Egipta, Sumerana i Indije bili su bogovi pet elemenata a ta drevna i napredna civilizacija čije piramide i ostale megalitske građevine i dan danas prkose našoj modernoj tehnologiji, imala je znanje o elementima kao temeljno znanje o ljudskom životu i svijetu u kojem se nalazi.

Obnovite svijest o važnosti prirode, izmjene godišnjih doba i dubokom značenju solsticija i ekvinocija. Uspostavite ravnotežu 5 elemenata te tako postignite ravnotežu vašeg karaktera.

Upoznat ćete elemente, naučiti nekoliko vrlo moćnih tehnika, boraviti u prirodi, spajati se sa njezinim duhom.
Ovaj program može vas napuniti energijom, ali može nekome i promijeniti život. Prijavite se već sada i rezervirajte svoju sobu na: [email protected].

Više o retritu saznajte na Soulfest – retrit pet elemenata!