Produbi svoje znanje o jogi tečajem ‘Life Yoga Skill’

Updated

Želite produbiti svoje znanje i naučiti više o jogi? Ili samo želite uživati u njoj?

‘Life Yoga Skill’ tečaj je putem kojeg možete obogatiti svoje znanje o jogi i razviti svoju osobnu praksu. Iskoristite svoje slobodno vrijeme za ono što volite. Upoznajte nove ljude koji uživaju u istome – u jogi.

studio one

Tečaj je organiziran zbog zainteresiranosti joga polaznika Studija One koji žele naučiti više o jogi, a nemaju želju postati joga učitelji.
Tečaj se organizira u sklopu joga škole ‘Hatha Yoga Teacher Training Course’ u Zagrebu u Šerenom Studiju na adresi Palmotićeva ulica 22.

Voditelj programa:
Mr. sc. Damir Božinović – dugogodišnji učitelj i praktikant joge. Jogu podučava devet godina, a prakticira svakodnevno od 1998. godine. Damir se zaljubio u jogu u svom prvom susretu s njom i od tada je prakticira i prenosi drugima sa ljubavlju. Nakon toliko godina u jogi, stekao je veliko iskustvo kako jogu na najbolji način približiti svim ljudima bez obzira na dob i trenutno tjelesno stanje. Damir je voditelj Hatha Yoga Teacher Training Course.

Termini i teme:
‘Life Yoga Skill’ će se održavati vikendima jednom mjesečno. Svaki vikend će biti različite teme. Tema prvog vikenda je ‘Osnove joge, duboko razumijevanje i djelovanje joge te filozofija joge’.

Termini:

Cijena jednog cijelog vikend tečaja je 300,00kuna. Možete doći samo jedan dan ili čak samo jedan termin.

300 kn CIJELI VIKEND
150 kn Subota jedan termin – 10 – 13:30
120 kn Subota jedan termin – 15:30 – 18:00
150 kn Nedjelja jedan termin – 9:30 – 13:30
200 kn Subota oba termina – 10 – 13:30 i 15:30 – 18

Bitno je napomenuti da se svaki blok predavanja sastoji od praktičnog sata (vježbi) i teorijskog dijela. Prijaviti se možete na mail: [email protected] ili na 098 771 026.

Više pročitajte na http://www.yogasplit.com/

Foto: Studio One