Upisi u tijeku: Postani učitelj Hatha joge

Updated

U tijeku su upisi za obuku za joga učitelje, ‘Hatha Yoga Teacher Training Course’ koja se održava u Zagrebu. Ovo je prva Škola izvorne Hatha joge u Hrvatskoj temeljena na biharskoj školi iz Indije u kojoj se može naučiti autentična ili izvorna hatha joga.

studio one, hatha joga

Program škole:
Program je osmišljen kako bi zadovoljio različite potrebe ljudi koji žele postati joga učitelji. Također, program je osmišljen i za sve one koji žele naučiti više o jogi, produbiti svoje znanje i praksu bez obzira hoće li jednog dana podučavati jogu.

O školi:

Školu je pokrenuo učitelj hatha joge i terapeutske joge Sri Rajeshji iz Mumbai-a, Indija. Sri Rajeshji je završio jednu od najpoznatijih škola joge u Indiji i svijetu – Biharsku školu joge. Osnivač te škole je i njegov učitelj Paramhansa Sathyananda sa kojim je nekoliko godina i živio u Mungeru (Bihar). Također, Sri Rajeshji je završio institut Bihar Yoga Bharati. To je prvi institut u svijetu koji pruža potpunu znanstvenu i jogijsku edukaciju kroz joga filozofiju, joga psihologiju i primijenjene jogijske znanosti. Tu je Sri Rajeshji završio svoj magisterij znanosti (MSc) u primijenjenoj jogijskoj znanosti sa najvišim ocjenama, a Institut ima ovlaštenje za izdavanje stupnjeva magisterija i doktorata. Nakon završetka školovanja u Biharskoj školi (Bihar Yoga Bharati), na poticaj svojih učitelja, Paramahanse Sathyanande i Swamija Niranjanande otvara svoj joga institut u Mumbaiju koji registrira i dobiva ovlaštelje za izdavanje certifikata za joga učitelje. Tijekom svog školovanja Sri Rajeshiji je stalno dobivao pohvale od svojih učitelja kao jedan od najboljih studenata.

Certifikat:
Nakon završetka škole dobiva se CERTIFIKAT registiran od Instituta – Yoga Sadhana Seva Trust iz Indije. Yoga institut je registriran od Republike Indije, REGISTRACIJSKI BROJ 27571 E – Mumbai, savezna država Maharasthra, Indija.

Početak škole je 2. prosinca, a održavat će se u Šarenom Studiju na adresi Palmotićeva ulica 22. Trajanje škole je ukupno 14 vikenda tijekom godine + redovita praksa u jednom od studija joge.

Školarina:
Školarina iznosi 8.500 kuna koja se može platiti jednokratno ili obročno.

Upisi ili informacije:
Upisi u su u tijeku do 2. prosinca 2017. godine. Za postupak upisa u Školu i detaljnije informacije, kontaktirajte na: mail: [email protected] ili mob: 098 771 026.

Upisom u školu, studiranjem joge te stjecanjem diplome za joga učitelje mijenjate svoj život na bolje, bez obzira je li to činite za sebe ili želite podučavati druge.

Saznajte više na web stranici: www.yogasplit.com/joga-skola/

Foto: Studio One