Priključite se ZOO Izazovu OM joge

Updated

U ponedjeljak, 12. listopada počinje još jedan Izazov OM joge a ovoga puta tema je ZOO – jer svaki jogi zna da su asane nazvane po životinjama – najzabavnije!

12143107_10206452303600244_6030482080665376978_n

Na ovaj Izazov, kao i prijašnji koji je bio tijekom kolovoza, pozvani su svi jogiji iz svih dijelova Lijepe naše. U Izazovu OM joge ne traži se savršenstvo u izvođenju asana, već mašta, volja i entuzijazam.

Ukoliko želite sudjelovati u ZOO Izazovu, evo smjernica što sve trebate učiniti:  

  1. ako nemate profil na Instagramu, otvorite ga i učinite javnim (kako bi svi mogli vidjeti i komentirati vaše fotografije)
  2. pratite Instagram profile @omjoga @ines_juki @adidashrvatska kako biste svaki dan vidjeli zadanu asanu te dobili upute za izvođenje – a potom asanu modificirali prema svojim idejama
  3. svaki dan se izvrsno zabavite osmišljavajući svoju kreaciju, fotkajte se u zadanoj asani ili bilo kojoj varijaciji koja vam se čini super, postavite fotografiju na svoj Instagram i Facebook profil, tagirajte tekst svakog posta tagovima #omizazov, @omjoga, @ines_juki, @adidashrvatska
  4. zabavite se što više i dajte mašti na volju!

Ako zakasnite i ne stignete postaviti fotografiju zadane asane isti dan, nemojte očajavati – postavite je čim stignete! Najbolje modifikacije, atmosferu, ideje i najviše od svega entuzijazam OM joga će nagraditi Adidasovim nagradama (kako biste dobili nagradu, potrebno je sudjelovati u cijelom ZOO Izazovu OM joge).

Foto: Ivana Benčić