Priključite se jutarnjem detox ciklusu

Updated

Od 9. do 21. travnja počinje jutarnji detox ciklus u studiju OM joge koji je idealan ako se želite potpuno pročistiti i koji će vam pomoči da zakoračite u proljeće nasmiješeni i puni volje!

Dvotjedni jutarnji detoX nije zamišljen kao puko prakticiranje joge u ranim jutarnjim satima, već ćete tijekom tog perioda dobiti precizne upute za prehranu i ponašanje te podršku grupe koja zajedno plovi izazovnim morima promjena.

detox ciklus, joga

Cilj ovog ciklusa je izazvati sebe na promjenu, dati si slobodu i pružiti samome sebi toliko ljubavi da smo u stanju doista iz sebe izbaciti višak otrova – iz hrane, okoline, misli, akcija. Svakodnevna praksa drevnih jogijskih tehnika čišćenja organizma može vam pomoći u svim vašim namjerama, a ciklusi asana koje će se prakticirati podržat će vaše tijelo, organe, endokrini sustav i um u namjeri da se doista očistite.

Preporučena prehrana koja će se primjenjivati tijekom ovog ciklusa isključit će iz naše svakodnevice nevidljive otrove koje svakodnevno unosimo – prvenstveno namirnice koje nas umaraju, zbog kojih nemamo volje za pokretom, koje nam mute um i blokiraju tijelo.

Svakog jutra ciklus počinje tehnikama disanja (pranayama), tehnikama čišćenja (kriyama), a nastavlja se ciklusima asana precizno usmjerenim na detoksifikaciju tijela (asane) te završavati meditacijama. Nakon jutarnje prakse osjećat ćemo se radosno, revitalizirano i potpuno spremno za novi dan i novu sezonu!

Donacija:
270 kuna za rane uplate do 7.4.2018.
320 kuna za kasnije uplate

Prijave su obavezne, jer je broj sudionika ograničen – molimo ispunite obrazac koji se nalazi na web stranici OM joge!

Voditeljice ciklusa su Nina Levačić i Sanja Hrvoić, učiteljice joge i voditeljice studija OM joge.