Predavanje ‘Osnovni principi Ayurvede’

Updated

U srijedu, 28. rujna u 20.15 sati u studiju OM joga održat će se predavanje o osnovnim principima Ayurvede na kojem možete saznati kako balansirati vlastito zdravlje, raspoloženje, emocije, svakodnevicu – i posljedično biti sretan i zdrav.

ayurveda, medicina, balans

Ayurveda je doslovno ‘znanost o životu’ (ayur+veda) stara preko 5 tisuća godina, tradicionalna medicina nastala na području drevnih naroda Indije. Temelji svoja saznanja na harmoniji organizma, prirode, elemenata unutar i oko nas, te balansu organizma ovisno o prirodnoj konstituciji (tzv. ‘doshe’).

O Ayurvedi će pričati Larisa Čižmešija, ayurvedska savjetnica, a dotaknut će se osnovne teme kojima se bavi ‘znanost o životu’: dnevnim i sezonskim aktivnostima, stilovima vježbanja, prehrani – koja je u samom temelju znanosti o životu – te ćete saznati koja je naša prevladavajuća konstitucija i kako uz ta saznanja poboljšati svoje zdravlje i raspoloženje. Saznat ćemo i ponešto o osnovnim zabludama o Ayurvedi te na što paziti kad krećemo u istraživanje ove temeljite i ogromne znanosti.

Donacija iznosi 40 kuna za članove OM joge, 70 kuna za ostale! Prijave su obavezne, pa svakako ispunite obrazac u nastavku i na taj način osigurajte svoje mjesto na vrijeme! http://www.om.com.hr/78-news/452-osnovni-principi-ayurvede