Postanite učitelj joge na retreatu na Tajlandu

Updated

Retreat pod nazivom Shine your light održat će se od 07. do 14. siječnja 2017. godine u Samahita Retreatu, u Koh Samui na Tajlandu.

Na ovom retreatu kombinirat će se svi aspekti joge: alati, savjeti, uvidi, znanja iz dugogodišnje prakse voditelja Toma Richtera i Sandre D. Bianco koji će vam omogućiti da započnete svoju učiteljsku praksu ili produbite svoje znanje kao joga učitelj i prijeđete na sljedeću razinu.

postanite učitelj joge

U jedinstvenoj mješavini predavanja i individualnih i grupnih radionica na retreatu će vam pomoći da:

učitelj joge

Lokacija:

Samahita Retreat (ex Yoga Thailand) nalazi se na mirnoj južnoj obali Koh Samuija, tropskog otoku u zaljevu Tajlanda koji se odlikuje dugim netaknutim pješčanim plažama. Gaia Yoga se već osam godina vraća na Samahitu je je ona osnovana sa specifičnim ciljem prakticiranja tradicionalnih joga tehnika i razvoja zdravog i pozitivnog načina života.

Samahita Retreat ima izvrsne sadržaje i gosti imaju mogućnost angažiranja u različitim praksama, uključujući wellness tretmane za vrijeme njihovog boravka. Sadržaji uključuju prostrane joga shale, meditacijski vrt, biljnu minisaunu, morski bazen, salon, restoran koji poslužuje vegetarijansku (sattvic) kuhinju, bar sa zdravim sokovima i butik. Isto tako poseban napor je napravljen za održavanje eko-friendly standarda tijekom cijelog posjeda.

Ovaj program obuhvaća:

Sve dodatne informacije saznajte na web stranici Gaia Yoge – Intensive Yoga retreat with Tom Richter & Sandra D. Bianco.

Foto: yoga.info