Počinju upisi za učitelje Hatha joge u Studiju One

Updated

Splitski Studio One već treću godinu zaredom organizira Školu za joga učitelje (Hatha Yoga Teacher Training Course) te po prvi puta najavljuje istu u Zagrebu.

Svi zaljubljenici u jogu i zainteresirani za produbljivanje svojeg znanja i prakse su dobrodošli. Stjecanjem diplome za joga učitelje mijenjate svoj život na bolje, bez obzira je li to činite za sebe ili želite podučavati druge.

Ovo je prva takva Škola izvorne Hatha joge u Hrvatskoj temeljena na biharskoj školi iz Indije. Upisi su u tijeku, a Škola započinje sa svojim programom u listopadu 2016. Program se održava tijekom vikenda, u trajanju od oko godine dana, ali i preko tjedna dok u Hrvatskoj boravi osnivač škole iz Indije. Tijekom nastave pridružit će se i gost-učitelji ne samo iz Hrvatske nego i svjetski priznati stručnjaci, koji prezentiraju različite stilove joge.

Teoretski dio nastave održava Sri Rajeshji (i praktični kada je u Hrvatskoj), dok praktični dio nastave tijekom godine održava voditelj joga škole i dugogodišnji joga učitelj iz Studija One mr. sc. Damir Božinović.
Nakon završetka škole dobiva se CERTIFIKAT registriran od Instituta – Yoga Sadhana Seva Trust iz Indije.

Bez obzira želite li pohađati Školu u Splitu ili Zagrebu, za postupak upisa u Školu i detaljnije informacije o programu i cijeni, javite se na [email protected] ili na 098 771 026.