Počeli su upisi u Poligon za učenje joge YogaPRO!

Updated

Od rujna ponovno kreću upisi u Poligon za učenje joge YogaPRO, najstrastvenije škole za učitelje joge i za sve vas koji želite učiti o sebi, o jogi i o sretnom životu.

yogapro, om joga

Program Poligona YogaPRO malo je drugačiji od drugih škola u regiji, oslobođen je uvjetovanja i obaveznih dolazaka, a polaznici oni sami oblikuju svoj program prema interesima, financijskim i vremenskim mogućnostima – te na kraju dobivaju međunarodno priznatu diplomu, jer program Poligona ima potporu krovne svjetske organizacije Yoga Alliance.

Program Poligona daje priliku polaznicima da sami prilagode tempo obuke vlastitim potrebama: polaznici dolaze jedanput do dvaput mjesečno na cjelodnevne radionice, a tijekom ostalih vikenada odvijaju se radionice iz programa Poligona koje polaznici sami odabiru. Obuku mogu upisati svi zainteresirani za učenje joge, neovisno o tome žele li postati učitelji joge ili žele produbiti vlastito znanje – jedini „uvjet“ za upisivanje Poligona je godina dana redovite jogijske prakse.

Želite li učiti o sebi, o jogi, o praksi i teoriji joge; želite li postati učitelj joge s međunarodno priznatom diplomom i biti dio najstrastvenijeg jogijskoj kolektiva u regiji – pridružite  se! Javite se mailom na [email protected] i zatražite Upisni list.

Predavanja održana na Poligonu za učenje joge YogaPRO potražite na YouTube kanalu
https://www.youtube.com/channel/UC2aYFhUvbiRs8NBFt47v5Gg