Ovog vikenda posjetite Tavan Yoga Festival

Updated
Tavan, kreativni laboratorij pod vodstvom blogerice Jelene Ive Nikolić, mjesto je na kojem su nastali mnogi uspješni gastro i kreativni projekti poput, sad već kultnog Malog placa na Tavanu. Najnoviji projekt koji je dom pronašao na najzanimljivijem tavanu u gradu jest Tavan Yoga Festival, nastao u suradnji s poznatim hrvatsko-slovenskim holističko-tehnološkim startupom Melon & Lime! 
tavan yoga festival
Kreativka Jelena, “gazdarica” Tavana, povezala je brendove koje voli, inspirativne učitelje joge i akupunkture te farmere koje Tavan i inače okuplja, kako bi, barem na dva dana (29. i 30. listopada)  Tavan pretvorila u intimno mjesto relaksacije, transformacije i brige o sebi. Posjetitelje čekaju četiri seanse Sattva joge s kanadskim učiteljem yoge Andrewom Misleom, moći će isprobati akupunkturu kod dr. Brendta Reynoldsa, koji na Tavan donosi više od 15 godina iskustva u akupunkturi i tradicionalnoj kineskoj medicini, prošetati malim marketom s pomno biranom organskom ayurvedskom kozmetikomeko modnim dodacima i ukrasnim predmetima inspiriranima jogom, kupiti jedinstvene slamke od bambusa i uživati u tavanskoj gozbi. Naime, nakon što nahrani vaš duh, Tavan će nahraniti i vaše tijelo. Lokalni farmeri okupljeni oko Malog placa i gazdarica Jelena pripremit će pravu gozbu uz najsvježije, organske jesenske plodove, čajeve, kolače, cidere i ginove!
tavan yoga festival
Posebnu ponudu za sve posjetitelje pripremile su i Jelena i Rebeka iz Melon & Lime, čije pametne i predivno dizajnirane prostirke ćete moći isprobati tokom cijelog trajanja festivala. Melon & Lime su nedavno predstavile i aplikaciju spojenu s njihovom pametnom prostirkom, koja vas vodi kroz vježbe i meditacije te služi kao vaš privatni učitelj joge!
tavan yoga festival
tavan yoga festival
Upad na festivalski market i druženje uz Mali plac na Tavanu i gozbu su besplatni. Satovi Sattva joge ograničeni su na 20 polaznika pa je potrebno rezervirati svoje mjesto i prostirku. Dobrodošli su svi i sve, bez obzira na dosadašnje (ne)iskustvo vježbanja joge. Raspored aktivnosti Tavan Yoga Festivala, satova Sattve, te više o gostima i partnerima možete potražiti na Facebooku! Relaksirajte se, transformirajte i družite već ovog vikenda u intimnoj atmosferi najkreativnijeg tavana u gradu na Tavan Yoga Festivalu! 
Foto: Tavan/Melon & Lime