Više od prostirke za jogu – Upoznajte Melon & Lime

Updated

Lijepa, pametna, fleksibilna, ekološki osviještena i ambiciozna. Neobično zanimljiva prostirka za jogu hrvatsko-slovenskog wellness & mindfulness kolektiva predstavlja se tržištu pod brendom „MELON & LIME“. Poruka brenda je živjeti svoj balans kroz aktivnost i opuštanje, kroz tijelo i um.

prostirka, joga, melon&lime

Kreatorice brenda „MELON & LIME“ Rebeka i Jelena dolaze iz start up okruženja gdje je promišljen spoj kreative i tehnologije uvjet za tržišni uspjeh. Kreativan rad, živahan životni stil, putovanja, poslovni izazovi – sve je to utjecalo na potrebu za balansom u životu. Na potrebu za svjesnim životom kako bi se u svakom trenutku moglo maksimalno uživati. To su vrijednosti koje danas svi žele.

Tako se rodila i ideja za joga prostirku Melon & Lime koja korisniku omogućuje moderniji pristup vježbanju i opuštanju.

Glavne karakteristike prostirke Melon & Lime su posebno razvijena duboka tekstura koja omogućava bolje prianjanje te naglasak na dizajnu kao elementu motivacije. Taktilno i vizualno iskustvo tijekom vježbe ili opuštanja pojačava osjetila i sidri korisnika u sadašnji trenutak. Za razliku od ostalih podloga na tržištu, Melon & Lime ima ugrađen NFC čip koji će korisniku omogućiti inovativnu upotrebu ekskluzivnih wellness & mindfulness sadržaja kao što su vođene vježbe aktivnog opuštanja što ujedno ovu podlogu čini jedinom lijepom i pametnom joga podlogom na tržištu. 

melon lime, prostirka

Prostirke dolaze u dvije varijante prekrasnih zen boja, dinja ružičastoj (happy) koja motivira na radost i limeta zelenoj (calm) koja opušta. Uz sve to, podloga je napravljena od potpuno sigurnog ekološkog materijala termoplastičnoga elastomera (TPE) koji se može 100% reciklirati pa se u budućnosti planira razviti i sustav za povrat i reciklažu dotrajalih prostirki.  Uz Melon & Lime prostirke za jogu preuzimate punu odgovornost za maksimalno uživanje u balansu života, bez zadrške i potpuno ekološki!

“Kada pogledam unatrag i sjetim se svih brain storminga, verzija i varijanti skica, nacrta, dizajna, prototipova, poluproizvoda, odbačenih ideja… puno više poštujem kvalitetne proizvode i prepoznajem brend vrijednosti jer sada znam koliko je potrebno predanosti da stvoriš nešto dobro”, kaže Jelena.

“Za sada najviše upita dolazi iz UK i USA što su nam ujedno i primarna ciljana tržišta, uz EU koja također ima velik potencijal u wellness i mindfulness segmentu” – kaže nam Rebeka, odgovorna za razvoj poslovanja i proizvoda.

melon&lime, opuštanje, joga

Pametnu podlogu možete kupiti u Melon & Lime web shopu koji je otvoren za kupnju od 5. ožujka 2018. Digitalni sadržaj za prakticiranje Melon&Lime životne filozofije aktivnog opuštanja je u pripremi, a njegovo lansiranje se predviđa u lipnju 2018.

Korisnici podloge sa ugrađenim čipom moći će pristupiti digitalnim sadržajima putem bežične i ne-invazivne NFC poveznice koja će prostirku povezati sa aplikacijom na kojoj se sadržaj nalazi i stalno nadopunjuje.  Sav sadržaj će za rane korisnike biti besplatan na period od jedne godine. Melon & Lime će svojim korisnicima uvijek omogućiti pristup besplatnim sadržajima bez ograničenja, ali će i razvijati posebne specijalističke naplatne sadržaje za one koji žele sustavno napredovati.

“Naš brend i naše podloge su rezultat naših uvjerenja. Mi vjerujemo da je wellness industrija, kako se to danas popularno zove, puno više od ekskluzivnih spa tretmana i tečajeva za meditaciju. Mi želimo sa svojim proizvodima praktično poticati ljude na podizanje kvalitete života na razumljiv, jednostavan i radostan način. Našu pametnu podlogu možete rasprostrijeti bilo gdje, u dnevnom boravku, parku, na plaži, u planini, u dvorištu, na terasi….svugdje možete uživati u životu, svaki dan!” – Rebeka i Jelena.

Instagram:https://www.instagram.com/melonandlimemats/
Facebook: https://www.facebook.com/melonandlimemats/
Foto: Melon & Lime