Novootvoreni VerbAsana joga studio na Kvatriću

Updated

Otvaranje joga studija po Zagrebu i dalje raste, što sigurno veseli postojeće jogije i one koji se s jogom planiraju tek upoznati. Tako je nedavno na Kvatriću (Voćarska 8) otvoren studio VerbAsana, smješten u slatkoj kućici koja odiše toplinom i osobnošću.

verbasana joga studio

Prostor se sastoji od dvorane za vježbanje joge, sobe za tretmane i svlačionice. Osim satova joge također u ponudi Verbasana nudi i  terapeutske masaže. Ispred kućice nalazi se dvorište puno cvijeća sa dvije kornjače i velika terasa okružena bambusima za ljetno vježbanje pod vedrim nebom.

Verbasana joga studio nudi satove Ashtanga joge, Vinyase Flow, ABC joge za početnike, Joge za kralježnicu, Joge za djecu, Joga Nidre uz zvuk tibetanskih zdjela, Prenatal joge za trudnice i Chakra Dance joge (plesa), satove pranayame, vođene meditacije te razne zanimljive radionice i događanja sa gostujućim učiteljima.

verbasana

Osnivači i voditelji su Izabela Marić i Svemir Vranko koji također organiziraju joga i meditacijske retreate u divnom Rovinju.

Raspored te više o novootvorenom studiju za jogu možete pogledati na njihovoj internet stranici ili posjetite Facebook page.

Prvi sat je besplatan stoga dođite, opustite se i odvojite vrijeme za sebe!

Foto: VerbAsana