Ljetni Izazov OM joge: Globalno Zatopljenje

Updated

Stiže Globalno Zatopljenje, i to – jogijsko! Pripremite vruće hlačice, sunčane naočale i ljetne stvarčice, i pridružite se u novOM virtualnOM jogijskOm tulumu. S dolaskom ljeta svima će nam dobro doći malo raspuštene jogijske zabave i zato – udri brigu na veselje i pridruži se OmovOM šarenOM i živopisnOM sedmodnevnOM druženju jogija iz cijele regije!

om joga

Početnik ili dugogodišnji jogi? Nije bitno! Jer ovaj Izazov OM joge prilagođen je svima. Udružene snage @omjoga i @ines_juki svaki dan će vam predstaviti jednu temu, a vi ćete sami izabrati želite li ponoviti neku od naših asana ili ćete odabrati koju drugu koja se uklapa u zadanu temu. Dakle, isprike nema! Potrebna je samo dobra volja i malo kreativnosti!

Kako bi cijela stvar bila slađa, tu su ponovno nagrade koje donosi omiljeni brand @adidashrvatska. Petero vas će omastiti brk topićima koji će vam biti idealan partner u ljetnom vježbanju

Novi Izazov OM joge: Globalno Zatopljenje počinje, a kako drugačije nego na prvi dan ljeta, 21. lipnja i traje do 28. lipnja!
Kako bi ovo Zatopljenje uistinu bilo Globalno, pozivamo vas da svakog dana Izazova označite u svom postu jednog od vaših Ig prijatelja kojeg izazivate da zaigra taj dan s vama.

Za one koji se još nisu igrali s nama, evo pravila: