Ljetni Ashtanga joga retreat na Korčuli

Updated

Od 19. do 26. lipnja u Lumbardi na otoku Korčuli se održava Ashtanga joga retreat. Mjesto gdje još postoji mir i čista priroda je savršena lokacija za ovako nešto. Pridružite se ostalim jogijima u produbljivanje vlastite prakse i putovanju unutra.

Naglasak je na Ashtanga jogi i pranayami. Ujutro ćete intenzivniji raditi na pranayami koja je važan dio jogijske prakse. Nakon pranayame i meditacije nastavlja se s Ashtangom. Praksa ashtange nakon pranayame i meditacije je mnogo dublje iskustvo.

Prane su već probuđene i centrirane, tijelo nije tromo a um je stabilan. Kombinacija ashtange i pranayame omogućuje duboku i uzemljenu meditaciju koja prirodno vodi u samadhi.

Poslijepodnevna praksa će biti restorativna te ćete proučavati fizička poravnanja, energetsku anatomiju i svjestan rad sa tijelom, bandhama, dahom, i pažnjom dok vježbate ashtangu.

Ovisno o vremenskim uvjetima vježba se u otvorenoj ili zatvorenoj shali. U cijenu su uključena dva obroka, brunch i večera. Kroz cijeli retreat vodit će vas dugogodišnji učitelji joge Tonči i Gorana Gulišija.

Više o prijavama i cijenama saznajte na Ashtanga yoga retreat – Korčula, Lumbarda, 196 – 2662016!