Joga vikend na Mrežnici

Updated

Provedite prvi vikend u rujnu, uz obalu rijeke Mrežnice gdje ćete se uz šum rijeke, cvrkute ptica okruženi zelenilom u potpunosti regenerirati i zaboraviti na grad, strku ili početak školske godine.

Kroz jogijski vikend vode vas Arno i Sanja, a održat će se 1. i 2. rujna u robinzonskom kampu “Sound & Vision” u Gornjem zvečaju.

mrežnica, joga

Odmorite se u prirodi bez buke automobila, zvonjave mobitela te se prepustite zvucima iz prirode i čistom zraku. Osvijestite sadašnji trenutak, promatrajte lelujanje lišća na drveću, riječne slapiće, slušajte zvukove životinja, povežite se za zemljom po kojoj hodate.

Pozovite svoje prijatelje i sve koji vole prirodu, jogu, mir. Ovo je prilika i za nova poznanstva. Kućni ljubimci su u kampu uvijek dobrodošli!

Predviđeni dolasci u kamp su u subotu od 10 sati pa nadalje, imate slobodno vrijeme za šetnju, kupanje, ležanje sve do 17 sati kada počinje program koji će završiti predvečer druženjem uz vatru i mantranje.

Nedjelju ujutro započinje sa jogom u 10 sati, nakon programa imate cijelo popodne za uživanje u kampu po vlastitom izboru.

U kampu nema struje (ponesite lampicu za navečer), ali postoje toaleti, tuševi i pitka voda. Joga shala se nalazi tik uz rijeku i natkrivena je. U kampu postoji i kanu kojim se možete voziti po rijeci i obići slapove u blizini.

Svatko nosi hranu za sebe. Neka vas inspirira odlazak u prirodu i pripremite si sendviče, salate, kolače. Spakirajte u posudice pa ćete skupa jesti ispod drveta na dekici i međusobno dijeliti delicije koje ste pripremili. U kampu je na raspolaganju svima roštilj (molimo bez mesa). U blizini kampa postoji restoran u kojem možete jesti drugi dan.

Nakon hrane ponešto o smještaju!
Spavat će se u drvenim kućicama indijanskog tipa u kojima se nalaze madraci. Kućice nisu opremljene posteljinom te svakako ponesite vreće za spavanje i dodatnu deku, jer navečer uz rijeku zna biti dosta hladno. Ponesite i toplu odjeću.

Broj mjesta u kućicama je ograničen na 25. Popunjavanjem kapaciteta mogućnost je spavanja u šatorima. Uplatom rezervirajte svoje mjesto, nije moguća rezervacije bez donacije.

Donacije:

Informacije o načinu plaćanja nakon prijave!

Prijave na: 
Sanja Hrvoić 098/185-1077, [email protected]
Arno Masaya 092/288-2414, [email protected]

Pozovite prijatelje i pridružite se na vikendu prepunom sreće i uživanja u životu!

Više o Robinzonskom kampu možete saznajte na http://www.sound-and-vision.com.hr/