Joga terapija od listopada u Tara Centru

Updated

Tara Centar od listopada započinje s novim programom namijenjen osobama koje trebaju terapiju/rehabilitaciju lokomotornog sustava nakon duljih i težih stanja ili nakon bolesti.

Joga terapija je program u trajanju od 3 mjeseca (2x tjedno), koji kreće od 3. listopada terminima ponedjelajk – četvrtak 17.45– 18.45 sati u Tara Centru na adresi Aleja pomoraca 23, 17.kat (Siget).

tara centar, joga terapija, siget

Rad u ovoj grupi je prilagođen vježbačima, njihovim potrebama i mugućnostima, u svrhu oporavka. Da bi rezultat bio što kvalitetniji, u ovom programu radit će se u manjoj grupi (do 6 osoba).

Za upis u ovu grupu je potrebno dostaviti medicinsku dokumentaciju. Stanja koja ulaze u program Joga terapije su: 

U ovom programu neće se raditi s osobama koje pate od srčanih smetnji i nekontroliranog visokog tlaka, sa osobama koje imaju bilo kakvu ozljedu ili bolest u akutnoj fazi i osobama koje imaju akutne upale u tijelu.

Da bi rezultat bio što kvalitetniji, postojaniji i brži, polaznici ovog programa bi trebali biti što redovitiji na ovim satovima.

Zbog ograničenog broja polaznika obavezan je upis u ovu grupu. Upisati se možete putem e-maila: [email protected] , ili na mob: 098 484 288 najkasnije do 30. rujna.

Cijena mjesečne članarine ili 8 dolazaka iznosi 300 kuna, a program joga terapije drži Trešnja Šarčević – certificirana joga instruktorica sa završenim 200 satnim programom Gaia Yoga škole, 600 satnim programom kod Yogacharya Jadranka Mikleca, te instruktorica Rainbow Kids & Family