Joga retreat u prekrasnom Rovinju

Updated

Od 19. do 26. svibnja u prekrasnom i romantičnom Rovinju održat će se joga retreat putem kojeg se možete obnoviti, osvježiti i napuniti toplom i pozitivnom energijom koja će vam dati polet za nove početke.

Ovo nije tipično putovanje, već je ovo putovanje koje mijenja pogled na sebe, okolinu, život. Ovo je za sve ljubitelje osobnog razvoja, unutrašnjeg mira, prirode i predivne Istre!

Uživajte u ljepotama Rovinja, smještaju na samoj obali mora, vegetarijanskoj hrani i svakodnevnoj jogi sa iskusnim učiteljima, te radionicama koje će vam omogućiti da steknete nove spoznaje o sebi.

Program:

19.svibnja

20. svibnja

21. svibnja

22. svibnja

23. svibnja

24. svibnja

25. svibnja

26. svibnja

Lokacija : Udruga M.A.R.E. , Luigija Montija 2, Rovinj
Cijena : 560€ (500€ early bird do 15. travnja)

joga retreat, rovinj

Voditeljice retreata:

Nina Lazić – joga master, certificirana učiteljica joge RYT-200 Integral Yoga Institute, New York City; RYT-500 SriMa School of Transformational Yoga, New Delhi, Indija; Kalarippayat učitelj, Kerala, Indija.

Naturo pata, savjetnica zdrave prehrane i prirodne medicine. Osnivač Joga Portala, prvog joga portala u Srbiji koji objedinjuje sve o jogi, prirodnoj medicini i zdravoj prehrane, radionicama i seminarima iz svijeta joge. Osnivač i vlasnik Cocoon joga studija u Pragu i KEYoga škole u Beogradu.

Ana Karlaš – certificirana učiteljica joge RYT-200 YogaPRO Yoga School Vinyasa Yoga – Multi style. Od 2015. godine se bavi i Kundalini jogom, kao i specifičnim tehnikama rada na čakrama.

Članica Hrvatske ronilačke reprezentacije. Kroz dugi niz godina takmičenja na svjetskom nivou, razvija tehnike disanja i vježbi koje uvelike pomiču granice sportskih performansi.

Marta Jovanović – certificirana učiteljica joge, RYT-200 Hatha i Art joge Joga saveza Srbije; RYT-200 Hathe i Transformacione Yoge KEYoga škola, Nine Lazić.

Kreator programa za osobni rast i razvoj “Soulfitness” u kome je akcenat na razvoju svih nivoa bića (fizičkog, duhovnog, mentalnog i emocionalnog), te kao takav predstavlja odličnu kombinaciju joge i psihologije. Certificirani psihološki savjetnik i trener životnih vještina na ‘Akademiji uspjeha’.

Informacije i prijave možete slati na mail: [email protected] i [email protected]