Gong zvučna kupka u Banja Luci

Updated

Padma joga studio i Gong Centar Prema Vama organiziraju Gong zvučnu kupku u nedjelju, 30. travnja u Hotelu Jelena u Banja Luci.

Gong kupka je oblik meditacije u ležećem položaju, jer tako postižemo maksimalnu opuštenost. Uobičajeno traje sat vremena. Svaki učesnik određuje svoju namjeru za kupku, kao što je na primjer; iscjeljenje nekog dijela tijela, rješavanje neke životne situacije, otpuštanje neželjenih emocija, opuštanje i sl.

gong

Rijeka zvukova gongova slušatelja vodi u meditativno stanje, brišu osjećaj za prostor, vrijeme i ego. Njegov zvuk djeluje na staničnoj razini, i bez obzira na namjeru, djeluje tamo gdje je to potrebno. Cijelo naše biće rezonira sa zvucima gonga. Zvuk Gonga potiče protok prane kroz čakre i meridijane (nadije) te uklanja energetske blokade (podsvjesne programe i traume).

Djelovanje zvuka gonga
• smiruje živčani sustav i duboko opušta
• regulira rad endokrinih žlijezda
• potiče cirkulaciju
• regulira krvni tlak
• balansira rad lijeve i desne hemisfere mozga
• jača imunitet i potiče čišćenje tijela od toksina
• potiče kreativnost, intuiciju i životnu radost

U ovoj Gong zvučnoj kupki svirat će se 8 i više Planetarnih gongova: Sunce, Zemlja, Pluton, Nibiru, Hiron, Mars, Saturn, Veneru i tradicionalni Chau, Fen Gong, tibetanske zvučne zdjele i razni instrumenti ugodna zvuka.

Gong zvučnu kupku izvode Silvana Leskovar i Mirjana Maksimović, certificirane zvukoterapeutkinje #Peter #Hess ® zvučne masaže i voditeljice Prema Vama centra i Peter Hess akademije Hrvatska.

Prijave su obavezne zbog ograničenog broja mjesta, a prijaviti s emožete na mail: [email protected] ili na tel. 065 233 304.

Zvučna kupka traje od 19.30 do 21 sat na adresi Jovana Dučića 25, Banja Luka. Cijena iznosi 15KM.
Preporučuje se ponijeti prostirku, jastučić, pokrivač i dovoljno tekućine zbog efekta detoksikacije.

Facebook event: Gong zvučna kupka u Banjaluci (PREMA VAMA)

Foto: Prema Vama