Foto izazov OM joge: Čakraonica

Updated

Zagrijte se u ove hladne zimske dane uz novi Izazov OM joge koji počinje ove nedjelje 4. prosinca i traje do subote 10. prosinca: sedam dana za sedam čakri. Ovaj Izazov OM joge namijenjen je svim razinama i vrstama praktičara joge, kao i onima koji to tek žele postati.

om joga, izazov

@omjoga @ines_juki i @adidashrvatska ponovno se udružuju kako bi vas potaknuli na pokret, smijeh i otkrivanje novih ideja. Ovog puta tema je igraonica sa čakrama ili odmilja: ‘Čakraonica’.

Pojam ‘čakra’ je već uvelike poznat: čakre su naša energetska središta koja se nalaze uzduž kralježnice, od korijena kralježnice do vrha glave. Svaka čakra predstavlja jedan emocionalni ili psihološki centar, a po jogijskoj tradiciji brojimo sedam glavnih čakri. Svaka čakra se tiče određenog aspekta našeg života, te ćemo kroz jogijske pozicije i afirmacije istraživati te aspekte naših bića.

Svaki dan potrebno je uslikati asanu po vašem izboru na temu zadane čakre za taj dan. Nikakvo predznanje o čakrama ili jogi nije potrebno, jer ćete svaki dan dobiti sve potrebne informacije – te nešto i naučiti.

Petero najmaštovitijih sudionika Izazova OM joge ćemo nagraditi nagradama iz Adidasa.

Pravila su: