Duboka relaksacija uz Peter Hess zvučne zdjele

Updated

U četvrtak, 22. listopada od 19.45 do 20.45 sati u Centru za kulturu življenja ‘A’Mariyah’ održat će se popularna Joga nidra uz zvuk zvučnih zdjela koju će voditi Irena Horvat, certificirana praktičarka Peter Hess zvučnih masaža i terapijskih zvučnih stimulacija.

maxresdefault

U današnje smo vrijeme svi užurbani, pod stalnim smo stresom, primamo bezbroj raznih podražaja i informacija koje nas okružuju. Čak i kad ne radimo ništa, kroz glavu nam prolazi bezbroj misli. Nismo se u stanju odlijepiti od navale kojekakvih misli, slika, predodžbi, buke itd. Sve to utječe na naše energetsko i na naše fizičko tijelo. Postoje razne metode i tehnike opuštanja, vođene meditacije, samostalne meditacije u tišini  ali većina nas ne uspijeva postići ono stanje duboke opuštenosti koje nam je nužno potrebno da bismo svom tijelu, umu i duši dopustili nužno potrebno ‘resetiranje’, pronašli svoj unutarnji mir, da bi nam se ukazale nove perspektive i novi odgovori.

Rezervirajte svoje mjesto na linku te se opustite u ugodnoj i intimnoj atmosferi Centra za kulturu življenja ‘A’Mariyah’.

Foto: i.ytimg.com