Doživite osobnu transformaciju na retreatu Cjelovitosti

Updated

Od 5. srpnja do 11. srpnja na otoku Rava održat će se retreat Cjelovitosti kojeg čine elementi koji su već sami po sebi garancija dubokih transformacijskih procesa.

retreat rava

Prvo je vaš osobni nemjerljivi potencijal, kojeg nosi vaš duboki duhovni JA i kojeg ste imali već prije rođenja u ovom materijalnom svijetu. JA nosi svu memoriju iskustva, čovjekove neograničene mogućnosti, duhovnu esenciju i misiju za ovaj život, iskustva, učenja koja su usidrena u našoj podsvijesti, genetski prenesene blokade, strah, ograničenja. Usidrava nas u igranje uloga i ponavljanje ograničenih obrazaca u životu. Na intenzivnom radu, kao što je ovaj retreat Cjelovitosti, doživjet će se transformacijski procesi, kojima će se skinuti premala koža, kao zmija. Osjetiti ćemo i približiti se tome, tko mi stvarno jesmo i za što smo sposobni.

retreat rava

Drugi element retreata je dodir s okruženjem – malim rajem na Ravi. Dalmatinski otok koji pršti nedirnutom – skoro pa divljoj (pitomo divljoj) prirodi. Robinzonska kuća u uvali ima intimni ambijent, otok vibrira neko drugo vrijeme, daleko od utjecaja civilizacije i masovnog turizma. Sami sa suncem, morem, biljem, dugim šetnjama po otoku i ponekim posjetom dupina.
Učiteljica joge Ljubica, sa pažnjom će se pobrinuti da se svaki sudionik ponovno poveže sa vlastitom sviješću, dahom i tijelom, kroz jogu. Sa istom pažnjom će se pobrinuti i za zdravu vegetarijansku prehranu, kojom ćemo pročistiti naše tijelo da može biti zdrav nositelj i svetište naše duše.

retreat rava

Šamanka Akengen asistirat će vam u intenzivnom duhovnom radu. Širok spektar njezinih terapeutskih znanja i razumijevanja ljudske sudbine, duše, podsvijesti i prirode bit će usmjeren u sinkronizaciju unutrašnjeg i vanjskog karaktera. Ono što mi jesmo iznutra i ono što mislimo da jesmo. Ono što nosimo u sebi i ono što pokazujemo na vani. Onoga što možemo i onoga što od toga stvarno radimo. Radi cjelovito: sa tijelom, umom, emocijama i duhovnim; s prošlosti, sadašnjosti i budućnosti; sa svjesnim i nesvjesnim.

Voditeljica programa: Mateja Tomšič Akengen & Ljubica Vitlov Boban

Na ovom retreatu radit će se posebno na temama:

transformacijski procesi

Retreat će se održati u prekrasnoj Villa Golubica a fotografije smještaja možete pogledati na linku: https://vilazdvb.wixsite.com/ravagolubica

Broj polaznika je ograničen.
Cijena Retreata je 590 eura
U cijenu je uključen prijevoz od luke Rava do kuće (dvosmjerno), smještaj, hrana i program.
Prijava vrijedi uz uplatu akontacije od 1000 kn.
Kontakt: +385 95 596 0279