Joga retreat na Visu

Updated

Joga retreat je prilika da se povučemo iz svoje svakodnevice i zaronimo u sebe – u smjeru vlastite duše. Tada i naše svakodnevne aktivnosti bivaju vođene intuicijom, koja izvire iz dubljih slojeva našeg vlastitog bića.

Od 24. lipnja do 01. srpnja 2017. godine, održat će se sedmodnevni joga retreat u mjestu Rukavac na južnoj strani otoka Visa, 15 minuta hoda od plaže Srebrna.

joga retreat na Visu

Program:

Program će voditi međunarodno poznata joga učiteljica Lea Lončar i Nikola Drviš-Grk, voditelj udruge ‘Podrška zdravlju’, joga učitelj i bodywork praktičar.

Program će započinjati jutarnjom meditacijom, vježbama disanja i čišćenja (pranajama i kriya), a nastaviti će se satovima Vinyasa i Hatha joge. Nakon doručka slijediti će teoretsko praktična predavanja iz joga filozofije, resoursinga, bodyworka i ostalih područja vezanih uz podršku cjelovitom zdravlju.

Čitavo popodne bit će namjenjeno kupanju i istraživanju otoka Visa, a nakon večere novo okupljanje bit će prilika za druženje, kontemplaciju i večernju meditaciju.

Retreat je međunarodnog karaktera te će voditelji govoriti na engleskom jeziku.

Mjesto održavanja je prekrasno imanje ‘Pod kistom‘, a osim joga programa uklopljenog u mediteranski ambijent, polaznici će moći uživati u organskoj vegetarijansko/veganskoj prehrani, dobiti ayurvedsku ili shiatsu masažu te imati satove sup joge.

Više o programu, voditeljima, prijavama i svemu ostalom doznajte na:

Facebook event: Croatia Vis Divine Summer Yoga retreat with Lea & Nikola

Web stranici: pozdrav.hr

Naslovna slika