Divine Energy retreat na Silbi i u Istri

Updated

Od 21. do 28. kolovoza te od 10. do 17. rujna Divine Energy Park održat će retreatove na Silbi i Brtonigli u Istri.

Retreat u kolovozu održat će se u Villi Ani na otoku Silba – ekološki čistom otoku, bez automobila, asfaltiranih cesta, pesticida i gužve. Ovaj otok idealan je za potpuni odmor duha i tijela, u mirnom okruženju izdvojenom od svakodnevne užurbanosti.

meditacija, disanje, retreat

U rujnu je planiran smještaj u Villi Banistria koja je smještena u prekrasnoj oazi prirode i mira, u blizini mora, sa puno zelenila, njegovanim vrtom, začinskim vrt, velikim travnjakom s drvećem i bazenom. Izgrađena je u autentičnom istarskom stilu, tradicionalne gradnje u autohtonom kamenu i drvu.

Kroz ove retreatove vodit će vas Swami Urgaya – osnivač i vođa internacionalne organizacije Divine Energy Park te učitelj i majstor majstor Hatha joge, Kundalini joge, meditacije, Siddha joge i Divine Healing-a.

retreat, silba, istra

Uz Swamija, kroz reteratove će vas voditi Kristina i Hana koje podučavaju jogu i meditaciju preko deset godina te su certificirane učiteljice u Divine Energy Park-u. Podučavaju Hatha jogu, tehnike disanja, meditaciju i akupresuru. Također posjeduju znanje o fitoterapiji, ženskom zdravlje, Su Jok terapiji i kristaloterapiji te redovito održavaju i vode razne radionice.

Prijave i uplate za ovaj divan jogijski odmor traju do 20. srpnja a možete se prijaviti ovdje! Divine Retreat Silba iznosi 390 eura, a Divine Retreat Istra iznosi 840 eura. Cijena uključuje smještaj, joga satove, doručak, večeru, osvježavajuće napitke u neograničenim količinama te razna joga predavanja.

Više o retreatu na Silbi saznajte na DIVINE RETREAT SILBA, a opširnije o retreatu u Istri saznajte na Divine Energy Retreat Istria.