Dinamična radionica joge sa Ron van der Postom

Updated

Tijekom ove radionice Ron van der Post će vas povesti na istraživanje kroz vaše tijelo i um. Vježbe koje će se raditi pomoći će vam da otkrijete svoja ograničenja, naučite kako se nositi s njima i kako ih prevladati. Naše je tijelo samo instrument pod kontrolom našeg uma- na ovoj radionici odvojit ćete vrijeme da shvatite što to zapravo znači. Meditacijom će se započeti putovanje prema svojoj biti; prema sebi samima. Fizičkim vježbama, meditacijom i razgovorom napravit će se uvod prema tome kako možemo postati ljudsko biće koje smo stvoreni da budemo; kako da ostvarimo puninu svog života.

ron von der post

Vježbe će biti dinamične i izazovne: istraživati će se mogućnosti našega tijela i poigrati će se s granicama svojih fizičkih mogućnosti. Uvijek pažljivo i s poštovanjem prema tijelu. Izazov je u tome da se igramo, a ne da postignemo neku završnu pozu. Razgovarat će se o logici, efektu i svrsi vježbanja Ashtanga joge, uzrocima koji stoje iza naših ograničenja, kako prevladati te prepreke i o razlozima koji stoje iza načina na koji vježbamo: postoji savršena teorija temeljena na praksi velikih jogija. Tijekom cijele radionice biti će vremena i prilike za pitanja. Ron voli interakciju!

Ova će radionica biti izazovna i za one koji već dulje prakticiraju jogu i traže nešto vise. Za one koje zanima kakva znanja stoje iza vježbi, što je to zapravo joga.

U slučaju ozbiljnih zdravstvenih problema konzultirajte se s doktorom za savjet.

Program radionice:

U interaktivnoj diskusiji sva pitanja su dobrodošla, ako imate neki problem Ron će Vam objasniti logiku zbog koje je on nastao i savjetovati kako ga ublažiti ili otkloniti. Objasniti će zašto je korisno vježbati jogu i kakvo znanje i principi stoje iza asana i odgovoriti na još mnoga druga pitanja.Radionica je prikladna i za početnike i za one koji traže više u jogi; za sve vas koji želite zdraviji, sretniji i ispunjeniji život sa svrhom. Za više informacija o Ronu i njegovom radu možete pogledati na: www.yogastudie.nl

O Ronu

Ron je svoj život posvetio jogi. Blagoslovljen je velikim guruem Brahmrishi Vishvatma Bawrajijem i učiteljem Swami Yoganandom. Bavi se jogom, kako sam kaže 24 sata svih 7 dana u tjednu. Joga je za njega način života.

ron van der post

1996. godine, po naputku svog Gurua, osnovao je edukacijski sustav joge i započeo s obukom učitelja joge. Od samih početaka njegova se škola pokazalo vrlo uspješnom i do danas je već vise stotina učitelja izašlo iz nje i sire tradiciju dalje. Danas, osim u 2 grada u Nizozemskoj ima podružnice i u Francuskoj i Surinamu, a nadamo se uskoro i na našim prostorima.

Svake godine Ron odlazi na meditaciju u Himalaje sa svojim učiteljem swami Joganandom. Kada su zajedno, žive u maloj sobici visoko u planinama i kontinuirano meditiraju dva tjedna barem 18 sati svaki dan. Prilikom jednog posjeta Indiji posjetio je Shadol (MP). Tamo je osnovao školu i ašram i stvorio uvjete da se tisućama djece omogući besplatno školovanje i medicinska skrb. Njegov Guru je uvijek isticao važnost edukacije i govorio da edukacija oslobađa. Moto mu je: Wisdom, Love and Service.

Kao urednik časopisa ‘Yoga’ (u Nizozemskoj) koristi i taj način za sirenje ovog dubokog i starog znanja. Njegovi članci inspiriraju i pomažu učiteljima joge u Nizozemskoj i Belgiji.

Ron njeguje individualni pristup i u grupi (koliko je to moguće) i izvan nje.

Održava predavanja i radionice po Nizozemskoj, Belgiji, Francuskoj, Surinamu i Indiji. Ovo je prvi put da se radionice organiziraju na području Slovenije i Hrvatske.

Cijena radionice: 470 kuna
Early bird-za sve uplate do 1.10. cijena je 400 kuna

Prijaviti se možete na  mail: [email protected] ili 099 6754 175
Prijava je potpuna nakon uplate cjelokupnog iznosa na žiro rn.
Radionica će se održati u Nuvens yoga centar & centar osobnog razvoja na adresi Zagrebačka cesta 156b.

Podaci za uplatu:
Matrix,obrt za poduku
OIB:87219046146
IBAN:HR1423600001102495231

Ostali gradovi i datumi radionica:

Direktno kontaktirajte studio u Vama najbližem gradu i rezervirajte svoje mjesto na vrijeme!

Foto: Ron van der Post