Danas je počeo prvi hrvatski jogijski foto izazov

Updated

Potaknuti fantastičnim fotografijama koje jogiji širom svijeta postavljaju na Instagram, OM joga je u suradnji s našim portalom odlučila pokazati svijetu ljepote domaćih jogija!

Pridružite se svjetskim jogijima i ostavite svoje foto-zapise u prvom hrvatskom jogijskom foto-izazovu! Uslikajte se svaki dan u zadanoj asani, postavite fotku na Instagram, motivirajte sebe i sve oko sebe, odlično se zabavite i pronađite nove prijatelje – jer tome služe jogijski foto-izazovi. Vjerujte nam na riječ: to je izvanredno zabavno iskustvo! Usput ćete i naučiti kako pravilno izvoditi zadane asane.

‘Izazov Prije Izazova OM joge’  traje 15 dana tijekom kojih će u Facebook grupi OM joge  te na našem portalu biti objavljeni dnevni zadaci: asane koje treba izvesti, uz detaljne upute za izvođenje. Svaki dan ćete se stoga neminovno poželjeti uslikati u zadanoj asani, pa je zatim podignuti na svoj Instagram profil, uz obavezne napomene #omjoga,  #omizazov i #adidashrvatska u opisu fotografije.

Tijekom natječaja ćemo birati najzanimljivije fotografije, a na kraju ćemo odabrati pobjednika ovog foto-natječaja te mu svečano uručiti nagradu: mjesec dana neograničenih dolazaka na satove joge u studio OM joge!

‘Izazov Prije Izazova OM joge’ zabavna je, motivirajuća i edukativna “predigra” Ashtanga Izazovu u studiju OM joge koji će se započeti 14. rujna i kulminirati edukacijskim intenzivom:  OMktobarskom Ashtanga Revolucijom. Naravno, nije nužno sudjelovati u nastavku, pa pozivamo sve jogije iz regije željne zabave da se priključe ovom foto-natječaju i izazovu nas svojim originalnim foto-izričajem 🙂

Vjerujemo da će vam ovaj Izazov biti sjajna prilika da se s nama dobro zabavite, da naučite ponešto o pravilnom izvođenju asana te da možebitno uočite greške koje možda radite prilikom izvođenja asana. Budući da je uz samu fotografiju poželjno napisati komentar, bit ćemo presretni čitajući vaše osebujne dojmove o različitim asanama – a pogotovo onima koje vam predstavljaju izazov!’

‘Izazov Prije Izazova OM joge’ sadrži asane iz prve i nekolicinu iz druge serije Ashtanga joge, pa smo sigurni da ćete ih s lakoćom izvesti – a i ako ne, napomenite nam s kojim se sve izazovima susrećete tijekom izvođenja (ili pokušaja izvođenja) dotične asane. Budući da ćemo fotografije birati prema originalnosti i načinu prezentacije, a ne savršenosti asane na fotografiji, slobodno modificirajte asane kako vam se čini najprimjerenije!

‘Izazov Prije Izazova OM joge’  počinje danas, 12.8.2015. i traje 15 dana. Odaberite prijatelja jogija s kojim ćete podijeliti ovo iskustvo, nalijepite na njegov Facebook zid najavu ovog Izazova, otvorite Instagram profil ako ga još nemate, i zabavite se s nama!

Namaste i veselimo se vašim fotografijama! FB događanje potražite na ovom linku.