Besplatni satovi joge u nedjelju 21. lipnja

Updated

Sutra se po prvi puta obilježava Međunarodni dan joge, pa većina studija po Hrvatskoj nudi satove na koje možete doći besplatno vježbati jogu, pranayamu ili se opustiti u meditaciji.

www.jantakareporter.com

Kako smo već i najavljivali, najveće okupljanje zbivat će se u Maksimiru, u nedjelju 21. lipnja u 10 sati gdje se organizira zajedničko vježbanje slijeda asana koje predlaže Indisjko Ministarstvo za jogu. Osim vježbanja, izvodit će se tehnike pranayame, pjevati će se mantre, a na kraju slijedi  koncert ‘Glas Veda’.

U slučaju lošeg vremena i kiše, jogu možete vježbati i po nekim studijima. Tako, se u Gaia shali održava jutarnji besplatni Ashtanga vođeni sat koji počinje u 8.30 sati te u 19.30 Core & Stretch Flow sat joge.

Nešto dalje, u Pink Elephant Yoga Houseu u 18.30 sati počinje Ashtanga sat nakon kojeg možete ostati na dubokom opuštanju uz vođenu Joga Nidru u 20.30 sati.

OM studio za jogu svaku nedjelju, pa tako i ovu održava besplatne satove koje drže mladi učitelji joge u sklopu YogaPRO obuke za učitelja joge. Jutarnji sat održava se na Bundeku od 9 do 10 sati, a popodnevni u studiju OM joge u 16.30 sati.

Velvet Pepper studijo nudi također besplatan sat ‘Velvet Heartbeat’ koji se održava od 18 do 19.30 sati. Joga studio Zaprešić Svjetski dan joge obilježava vježbanjem i meditacijom od 10 do 12 sati.

Joga u svakodnevnom životu nudi niz besplatnih satova i po ostalim gradovima i županijama.

U Jastrebarskom možete vježbati jogu u prirodi u Parku Erdody od 11 do 12 sati te u Karlovcu na Vrbanićevom perivoju od 10 do 11 sati.

Po Istarskoj županiji besplatni  satovi se održavaju u Labinu od 9 do 10 sati u parku Zelenice, u Novigradu od 10 do 11 sati u parku Novigradske biskupije te u Umagu od 9 do 10 sati na plaži ‘Africa’.

Puležani mogu vježbati jogu od 9 do 10 sati u Park šumi Šijana, Riječani na Korzu u 9 sati.

Zadarski joga studio Leela organizira besplatno vježbanje od 18 do 19.30 sati na lokaciji Kapetanov park, a nakon toga besplatni program seli se u centar ‘AYUS’ gdje će se meditirati i pjevati.

Dubrovački joga studio Shalabajza organizira kratko vježbanje joge na Stradunu u 10 sati.

Namaste!

Foto: jantakareporter.com