Besplatni satovi joge u nedjelju 21. lipnja

Sutra se po prvi puta obilježava Međunarodni dan joge, pa većina studija po Hrvatskoj nudi satove na koje možete doći besplatno vježbati jogu, pranayamu ili se opustiti u meditaciji.

www.jantakareporter.com

Kako smo već i najavljivali, najveće okupljanje zbivat će se u Maksimiru, u nedjelju 21. lipnja u 10 sati gdje se organizira zajedničko vježbanje slijeda asana koje predlaže Indisjko Ministarstvo za jogu. Osim vježbanja, izvodit će se tehnike pranayame, pjevati će se mantre, a na kraju slijedi  koncert ‘Glas Veda’.

U slučaju lošeg vremena i kiše, jogu možete vježbati i po nekim studijima. Tako, se u Gaia shali održava jutarnji besplatni Ashtanga vođeni sat koji počinje u 8.30 sati te u 19.30 Core & Stretch Flow sat joge.

Nešto dalje, u Pink Elephant Yoga Houseu u 18.30 sati počinje Ashtanga sat nakon kojeg možete ostati na dubokom opuštanju uz vođenu Joga Nidru u 20.30 sati.

OM studio za jogu svaku nedjelju, pa tako i ovu održava besplatne satove koje drže mladi učitelji joge u sklopu YogaPRO obuke za učitelja joge. Jutarnji sat održava se na Bundeku od 9 do 10 sati, a popodnevni u studiju OM joge u 16.30 sati.

Velvet Pepper studijo nudi također besplatan sat ‘Velvet Heartbeat’ koji se održava od 18 do 19.30 sati. Joga studio Zaprešić Svjetski dan joge obilježava vježbanjem i meditacijom od 10 do 12 sati.

Joga u svakodnevnom životu nudi niz besplatnih satova i po ostalim gradovima i županijama.

U Jastrebarskom možete vježbati jogu u prirodi u Parku Erdody od 11 do 12 sati te u Karlovcu na Vrbanićevom perivoju od 10 do 11 sati.

Po Istarskoj županiji besplatni  satovi se održavaju u Labinu od 9 do 10 sati u parku Zelenice, u Novigradu od 10 do 11 sati u parku Novigradske biskupije te u Umagu od 9 do 10 sati na plaži ‘Africa’.

Puležani mogu vježbati jogu od 9 do 10 sati u Park šumi Šijana, Riječani na Korzu u 9 sati.

Zadarski joga studio Leela organizira besplatno vježbanje od 18 do 19.30 sati na lokaciji Kapetanov park, a nakon toga besplatni program seli se u centar ‘AYUS’ gdje će se meditirati i pjevati.

Dubrovački joga studio Shalabajza organizira kratko vježbanje joge na Stradunu u 10 sati.

Namaste!

Foto: jantakareporter.com