Besplatni satovi joge na Kajzerici

Updated

Povodom otvorenja studija, od ponedjeljka, 8. travnja do četvrtka 18. travnja možete besplatno vježbati jogu u novootvorenom  prostoru gdje se smjestio  Ayni studio.

Ayni je boutique wellness & lifestyle studio. Osim wellness ponude, masaža i rituala ljepote, prvo smo mjesto za vježbanje joge na Kajzerici. Specjalizirani su za rad u malim grupama (do 5 polaznika) s vrlo individualnim pristupom.

ayni studio, joga

Vježbati jogu znači pružiti svom tijelu priliku da otpusti napetost koja se skupljala tokom dana i rastereti um. Joga kakvu vježbamo u Ayni studiju je nježna i prilagođena svima, bez obzira na fizičku kondiciju ili razinu (pred)znanja. Vježbanjem joge, tijelo postaje gipkije, zglobovi zdraviji i fleksibilniji, unosimo više kisika u naš organizam i oporavljamo živčani sustav. Vježbanje joge je nježan i efikasan način uravnoteženja cijelog organizma i podrška zdravlju u svakom mogućem smislu.

Zašto individualan pristup?
U velikim joga centrima, često je gužva i voditelj ne može uvijek biti na raspolaganju svakom polazniku. Ayni ima naglasak na tome da se osjećate sigurno i dobrodošlo, a smatraju da se to može postići samo u maloj grupi i nešto intimnijoj atmosferi.

Termini besplatnih satova

Možete doći u bilo koji termin, jednom ili više puta, uz obaveznu najavu, do popunjenja mjesta. Po završetku ciklusa, možete odabrati nastaviti vježbati u istim terminima.

Prijave

Prije dolaska potrebno se prijaviti, čime rezervirate svoje mjesto u grupi. Prijave pošaljite u inbox stranice Ayni studija, ili pozivom na broj 098 1338 341. U prijavi je potrebno navesti vaše ime i prezime te broj telefona.

O voditeljici:
Marijana Škaljac je dugogodišnja joga praktičarka i učiteljica joge, educirana pri Divya Yoga centru (RYT200), pod vodstvom Sandre Petre Pintarić i Petre Charmichael. Trenutno pohađa naprednu obuku (RYT500) pri Dharma akademiji u Zagrebu.

Osim što se aktivno bavi podučavanjem joge, Marijana izučava različite oblike prehrane (sirovojedstvo, veganstvo, vegetarijanstvo) i kontinuirano nadopunjuje svoja znanja na seminarima u Hrvatskoj i inozemstvu. Marijanu ćete voljeti zbog njene vedrine, smijeha i lakoće kojom svoje znanje prenosi polaznicma.

Više o Ayni studiju saznajte na njihovom FB pageu!

Pozovite prijatelja na besplatne satove putem FB eventa!