Besplatne radionice povodom rođendana Sangha studija

Updated

Povodom 10 godina postojanja koji se obilježava 23. listopada, Sangha yoga centar tijekom idućih mjesec dana organizira različita događanja i radionice kako bi se svima zahvalili na provedenih deset godina zajedničkog učenja i rasta.

sangha studio, rođendan

Što se tiče samih radionica, Sangha studio preiprema za svakoga ponešto; Vinyasu i Ashtangu za sve koji volite intenzivnije vježbati, radionicu osnova poravnanja za početnike i one koji se tako osjećaju, te restoratvni sat za one koji vole laganiju i opuštajuću praksu. Sam rođendan proslavit će se slijedom od 108 Surya Namaskara i kirtanom 23. listopada.

Sve radionice /master satovi su besplatni, a svoje mjesto možete rezervirati putem maila koji se nalazi na stranicama studija. Obzirom da su mjesta ograničena, javite se na vrijeme. Jedna osoba može rezervirati jednu ili maksimalno dvije radionice (+ 108 Surya Namaskara).

Prvi masterclass (Chandra flow masterclass sa Geom Janković **) održat će se već ove nedjelje (25. rujna) od 17.30 do 19 sati. Sat počinje dužom meditacijom i pranayamom. Nakon jednostavnih i nježnih Pozdrava Suncu, Gea će vas provesti kroz slijed ugodnih i uzemljujućih asana koje se duže zadržavaju, a kako bi tijelo imalo vremena potpuno se prepustiti položaju i otpustiti svaku napetost i nakupine stresa u fizičkom, a i suptilnom tijelu.

Za ostale datume radionica pogledajte Besplatne radionice povodom 10 godina Sangha yoga centra!