Besplatna joga na otvorenom tijekom cijelog ljeta

Updated

Dok neki već uživaju na zasluženim godišnjim odmorima, još uvijek veliki broj ljudi planira tijekom srpnja, a možda čak i kolovoza ostati u gradu.Veliki broj joga studija smanjili su svoje standardne termine na zatvorenome, no postoje mnoga mjesta u Zagrebu na otvorenome gdje možete vježbati jogu skoro tijekom cijelog ljeta.

Od ponedjeljka 11. srpnja do nedjelje, 31. srpnja možete besplatno vježbati jogu na Zrinjevcu u sklopu sportske zone! Satove Ashtange, ABC joge, i Vinyase Flow će voditi učitelji iz studija GaiaYoga u prijepodnevnim terminima od 9 do 10 sati ili od 10 do 11 sati!

joga, bundek, maksimir, zrinjevac, jarun

Osim na Zrinjevcu, svaku nedjelju od 10 sati možete također besplatno vježbati Power jogu na jezeru Jarun kod Hrvatskih sokola, a sat će voditi certificirana učiteljica joge Irena Horvat.

Beslatni satovi održavaju se i na Bundeku tijekom cijelog srpnja, točnije do 1. kolovoza! Satove vode mladi budući učitelji poligona za obuku učitelja joge YogaPRO iz studija OM joga.

Pridružiti se možete i  jogi ‘ispod drveća’ svaku subotu (kad vremenska prognoza dopusti) u 17 sati na Cvjetnom naselju na livadi iza ‘Kockice’.

Još jedna popularna lokacija za vježbanje joge je i park Maksimir, točnije na livadi između Vidikovca i jezera. Tamo možete vježbati i ako ste potpuni početnika i to svaku subotu tijekom srpnja i kolovoza od 10 do 11.15 sati.

Za koju god se lokaciju odlučili, ponesite sa sobom dobru volju, udobnu odjeću, prostirku i osmijeh na licu!