Pula: Besplatan sat joge uz more

Updated

U nedjelju, 22. travnja na Dan planete Zemlje pridružite se na besplatnom satu joge i iskoristite priliku da malo izađete na zrak, razbudite tijelo, umirite um, uz naše divno more. Sat će se održati na Valkanama u Puli u 18 sati!

joga uz more, pula

Kažu da je čovjek mlad onoliko koliko je mlada njegova kralježnica. Što mislite, sa današnjim načinom života, koliko su nam mlade kralježnice? Jako smo „stara“ generacija nažalost. Propadamo fizički i psihički, no nikada nije kasno da obrnemo taj proces i počnemo voditi računa o svojem tijelu, umu i duhu. A mnogi će se složiti da je jedan od najboljih načina za to upravo joga.

Nije bitno što i koliko možete i da li se inače nečime bavite, možete se i protegnuti par puta pa ostati ležati do kraja 🙂 Praksa neće biti zahtjevna, ideja nije da dubimo na glavi nego da se malo izvučemo iz kuća i stanova i provedemo ugodnih sat i pol vremena na zraku.

Ponesite prostirke ukoliko imate – ili ručnike, obucite se slojevito jer ćete mirovati na početku i kraju sata. Tko želi dodatno dekicu da ga se pokrije na kraju sata, neka si ponese, a korisna je i kao podloga za koljena u nekim položajima jer će se vježbati na betonu.

Plan je da se svi skupe u 17.50 ispod kafića na Valkanama, kod terena za odbojku i idemo zajedno malo dalje do lokacije!

O učiteljici:
Tanja Terlević je certificirana učiteljica joge i veliki ljubitelj prirode i boravka u njoj. I sama koristi svaku priliku da svoju osobnu praksu prebaci negdje vani pa i ovim putem nastoji spojiti dvije velike ljubavi i dozvoliti i drugima da osjete ljepotu joge u prirodi. Dio puta joge je i karma joga – nesebično davanje bez očekivanja nečega zauzvrat. Ovo je stoga njezina ponuda svima koji će doći, a Tanji će, kako kaže, najbolja nagrada biti vaš osmijeh na kraju sata. 

Za bilo kakvo pitanje slobodno se obratite Tanji u inbox na Facebooku ili pišite u event.