Ayurveda, joga i aromaterapija – Za zdravlje i raspoloženje

Updated

Vjerojatno ste se puno puta našli u situaciji kada je vani mokro i hladno vrijeme i sva kava ovoga svijeta vas nije mogla razbuditi, te ste onako sneni i bezvoljni morali odjuriti na posao. I taman kad ste se razbudili pojeli ste ručak koji vas je uspavao… Zbog takvih i sličnih situacija koje nam nepotrebno troše energiju, stvaraju neravnotežu, što može dovesti i do bolesti, održat će se radionica Ayurveda, joga i aromaterapija u subotu, 27. listopada u 10 sati u Tara Centru.

ayurveda, godišnja doba

Saznajte kako si olakšati i ostati u balansu pomoću tradicionalnih filozofija i tehnika, upotrebom pravilne hrane, začina, eteričnih ulja i joga tehnika neovisno o vremenskim uvjetima, dobu dana ili poslu koji radite.

U ciklusu od 4 radionice (4 godišnja doba),  saznat ćete pozitivne i negatvne strane svakog godišnjeg doba, kako utjeću na ljude ovisno o njihovoj tipologiji, te koje su zamke ubrzanog modernog načina života.

Ova radionica je za vas, ukoliko želite:

Prijave: 

Prijave na ovu radionicu su obavezne, prijaviti se možete putem e-maila: [email protected] ili osobno u Tara Centru. Vaša prijava je važeća uplatom punog iznosa radionice

Cijena: 100 kuna, za članove Tara Centra i Sanus Vite je 80 kuna